31. okt. 2016

FULL RULLE


I helga har det vært full rulle. På fredagen var jeg og Jonas på bueskytter stevne. Resultatene var vi fornøyde med. Satser på at det går like fint neste gang. På natta hadde Jørgen ingen planer om å sove. Jakop hadde funnet ut at han ville sove i kroken i stua, og da Jørgen oppdaget det fant han ett våpen. Passe, sa han der han gikk frem og tilbake foran Jakop. Etter en stund ble han lei, og ville ha tutt, og kos så da var det bare å ta han med opp i seng. På lørdagen kom BF opp. De lekte masse ute alle fire, og Jørgen var super fornøyd med å få være med de store guttene å leke. Han løp etter de, og kommanderte de rundt. 
LØRDAGSKOS
Jeg hadde tenkt å ha meg en stille og rolig tur på butikken, men den gang ei. Det endte med at både Jonas, Jakop, og BF ble med, og da blir det ikke en fredelig tur. De oppførte seg greit, men var litt vell aktive, og høylytte. Er vel typisk to på 12 år, og en på 6. På kvelden hadde vi hjemmelaget pizza, noe guttene syntes var kjempe godt. Etterpå var det tid for lørdagsgodt. Jeg husker de begynte å finne det frem, men ikke noe mer. Selv om jeg ikke var trøtt sovnet jeg på sofaen. Jeg våknet så vidt i 5 tiden når Jakop kom ned, men sovnet igjen.


SØNDAGSTUR
Søndagen hadde Jon med seg guttene ut til campingen for å sjekke at ting så greit ut. Noe det heldigvis gjorde. Resten av dagen virret guttene rundt både inne og ute. Siden vi stilte klokka en time tilbake var vi litt ute å kjørte med døgnet, men den som merket det mest var nok Jørgen. Han som pleier å legge seg i 7- halv 8 tiden var helt utkjørt når klokka hadde passert 6. Så da ble det litt tidligere i seng på han. Ikke gjorde det noe at han våknet litt tidligere i dag heller, for han sover gjerne til halv 8 på morgenen. Det har vært en helg med fart i, men har kost meg masse.

2 kommentarer:

Linn-Therese sa...

Hørtes ut som en fin helg :)

Lena Rasmussen sa...

Hei Linn-Therese. Det var det :)