17. okt. 2016

DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR...BARE DÅRLIGE KLÆR

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, er det noe som heter. Noe som jeg fikk testet ut i dag. Vi skulle ut på utsiden med Jørgen. Han kjedet seg litt for Jakop, Jonas, og BF var på rommet til Jonas og koste seg. Jeg var på kleskottet i går å hentet boblejakken min, og den trengte jeg i dag. Dusk regn, og skikkelig sur vind. Det tok ikke lang tid før jeg måtte inn å hente lue, og en stund etterpå måtte jeg bare innrømme: Tynn joggebukse var ikke varmt nok. Dermed måtte jeg inn igjen for å finne frem overtrekks buksa mi. Det hjalp godt, og merkelig nok så frøys jeg ikke lenger. Hihi Etter å ha vært ute en liten stund, gikk Jørgen inn for å få seg litt mat. Etterpå fant jeg ut at jeg ville gå en tur selv om været var ganske ufyselig. Jørgen ville ut igjen, og da jeg tok frem vogna, var han ikke sen om å komme seg opp i den. Da vi begynte å gå ned bakken sa Jørgen: Gøy vi gå tur. Godt å høre at han syntes det er gøy. Jørgen har av en eller annen grunn funnet ut av at det bor dinosaurer i skogen på vei ned bakken. Han tror han ser de over alt, men når jeg sier at de ikke er her for de har gått hjem til husene sine, går det greit. Han elsker å sitte i vogna. Han synger, skravler, og ser etter fugler, og biler. Vi tok en stopp på lekeplassen før vi gikk videre ned til KIWI for å kjøpe saft, og kjeks. Etterpå gikk vi bort til skolen, hvor Jon hentet oss. Hverken ryggen eller hoftene klarer den lange bakken, og i alle fall ikke med vogn.


Det er ikke vanskelig å se at høsten er godt i gang, og at vinteren nærmer seg med stormskritt. Ikke bare har vi hatt morgener hvor det har vært is på bilen når Jon har gått på jobb, men man blir bombandert av blader når man går ut, og mange trær har allerede mistet alle bladene. Jon og guttene var ute på Neset i formiddag for å gjøre vogna klar for vinteren. Det var like "fint" vær der, som det var her i dag.  Nå blir det ikke flere turer ut før til våren, bortsett fra å sjekke at alt er fint. Spesielt hvis det har vært en storm på besøk, eller når snøen kommer. 

Disse store guttene hadde vært ute mens jeg og Jørgen var ute å gikk tur, men kom inn når de var blitt våte, og kalde. Når de hadde fått varmen, blitt tørre, og fått seg noe mat, var det ut igjen frem til BF ble hentet. Det har vært en fin dag hvor vi har kost oss både inne og ute selv om været har vært som det har vært. Som jeg sa: Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. 

Ingen kommentarer: