17. sep. 2016

STILLE OG ROLIG MED FIRE BARN

Jeg har fått malt litt i dag også, men med en hånd som gikk i krampe hver femte minutt har det ikke blitt så mye som jeg håpte. Ikke ofte jeg klager over varmen, men var på en måte litt fint at det ikke var like varmt i dag som i går. Jakop var tidlig ferdig i dag, og Jonas var ferdig 14.15. BF var med hjem i dag, så vi var en tur innom han for å hente ett par ting før vi kjørte til barnehagen for å hente Jørgen. Det er spennende og interessant å se guttene i barnehagen. Man ser hvordan også store barn virkelig trenger å leke. Ikke bare gå rundt, spille på mobil, pc mm. De storkoser seg der, og syntes det er kjempe gøy å kunne leke med ungene der. Tror de kunne ha lekt der lenge etter at barnehagen ble stengt. I tillegg er det litt forandring for dem å leke der, isteden for her oppe i skogen. Forandring fryder, er det visst noe som heter. Jeg satte meg ned, og fikk faktisk slappet av i sofaen, og noe som betydde at jeg hadde fire barn som lekte fint uten krangling. Litt høylytte var de, men det overlevde jeg lenge på siden jeg slapp å megle. Jon jobbet overtid i dag, men var hjemme før 20.00. 


Har skal man IKKE treffe.
Her skal man treffe
I dag var det bueskyting klokka 19. Jeg kjørte guttene ned, og vi ble en liten stund så Jakop kunne få se hva det var, men vi måtte hjem å legge Jørgen. Jon kom hjem tidlig så da var det bare å kjøre hjem med Jakop, og Jørgen. Fikk lagt Jørgen, og Jakop var gira etter å ha sett på Jonas, og BF så han hentet pilene til Jonas,og forsvant ut. Han hadde fått lov av Jonas å hjelpe til når han monterte buen, og var med å telte poeng når de hentet pilene, så han var super stolt. Etter en liten stund kjørte jeg ned igjen, og siden jeg fikk bue i dag, ble det litt skyting på meg også. Har bare skyte noen få omganger tidligere som ikke har gått så veldig bra, siden meningen er å treffe blinken, og ikke veggen bak. I dag gikk det bedre. Traff plata alle gangene bortsett fra to. De beste treffene hadde jeg når Jonas stod på siden å instruerte meg. Kanskje jeg skal våge meg ned på mandag å skyte litt på voksent. Alt i alt har det vært en fin dag.