7. sep. 2016

NÅ HAR HO MOR GJORT DET

I dag er det onsdag, og da er det fotballtrening for Jakop, og bueskyting for Jonas. Som vanlig ble Jon, og Jørgen med Jakop på trening, og jeg ble med Jonas. Jakop syntes det var gøy på treningen i dag, men han var veldig sliten selv om han mente han ikke var det. Tar på å ha kamp, og trening to dager etter hverandre. Syntes han er flink til å holde ut, men godt han får brent seg tom for energi innimellom. Det er vel noe vi alle trenger av og til. Jørgen sitter i vogna, og går litt når de er på trening. Han vil gjerne være med å trene, men han må nok vente noen år før det er han sin tur.Det gikk fint med Jonas på trening i dag. Han fikk vondt i håndleddet, og den ene foten halvveis i treningen, så det ble noen pauser på slutten. Får finne noen øvelser han kan gjøre for hånden, og så får vi ta en tur til legen for å se hva vi kan gjøre med foten. I første omgang håper jeg det går å finne en såle til han. Jeg har hele tiden sagt at jeg har lyst å prøve å skyte, og kanskje begynne ordentlig, men har klart å utsette det. For meg selv har jeg vel egentlig brukt den kommende operasjonen som unnskyldning til å ikke prøve. At den sosiale angsten har tatt meg litt også har nok hatt noe å si, så jeg har bare nevnt for de voksene der nede at det ser gøy ut, og at det frister å prøve en gang i fremtiden. I dag gikk det ikke å bruke de unnskyldningene lenger. Jonas gikk rett og slett bort til den ene treneren og sa: "Mamma har lyst å skyte med bue ho også, men ho tør ikke spørre selv. Er det en bue ho kan låne? " De hadde en bue jeg kunne bruke, og dermed hadde ho mor gjort det.......Skutt med bue på blink. Må jo dessverre innrømme at det faktisk var litt gøy, og det var nok ikke siste gangen jeg gjør det. Fikk skutt noen omganger, og siden jeg traff plata som blinken, og ballongene satt fast på, er jeg litt stolt. De som gikk i veggen har jeg allerede glemt. Det er trening på fredag, og jeg blir med Jonas og Bernt ned, så får vi se hva det blir til med meg.

Ingen kommentarer: