6. sep. 2016

NÅ ER VI GODT I GANG.

Nå er vi godt igang med hverdagen. Skole, og diverse aktiviteter har begynt. Jakop trives på skolen, og sier han liker seg godt. Jeg spør hver dag om hvordan han har hatt det, og svaret er det samme: Jeg har lært en bokstav, lekt, men spilt mest fotball med vennene sine. Fotball er absolutt noe han liker. Han gleder seg til masse til kampene på tirsdagene, og treningen på onsdagene. Han gledet seg i dag også selv om det var skikkelig høstvær. Regn, vind, og tåke. Når vi skulle gå mer eller mindre løp han ned trappa. I alle fall halve trappa. Han glemte at trappa vår er glatt når den er våt, og med glatte fotballsko endte det med at han datt på ryggen, og skled ned til bunden. Jeg regnet med at nå ble det ikke noen kamp på han, men etter litt kos, og ispose på ryggen var han klar til å gå. Kunne bare se ett lite merke, men det dukker sikkert opp noe mer i morgen. Laget til Jakop spilte kjempe bra i dag. Var nesten ingen klynge fotball i det hele tatt. Jakop er ikke redd for å løpe rett inn i de andre for å ta ballen, og det var kjempe gøy å se på. Satser på flere lignende kamper fremover. 


Jonas stortrives på bueskytingen, og gleder seg til i morgen. Gleder meg jeg også. Det er så gøy å se han holde på med noe han liker, og han godtar å bli rettet på. Han var litt grinete etter siste trening fordi han ikke hadde truffet noen ballonger, men to av pilene var helt inntil. Hadde hann hatt sikte på buen hadde det nok sprekt noen ballonger for han også. I morgen skal det komme en "proff" trener, og de skal ha en liten prøve hvor de vil få en liten medalje etterpå. Det blir gøy å se hvordan det blir på treningen, kommer sikkert til å lære noe jeg også. 

I helga var det Dyrskue i Lyngdal, og vi hadde oss en tur på lørdagen. Jon ble hjemme med Jørgen så Jonas, Jakop, og jeg tok turen ned. Bernt Filip var også med. De koste seg med radiobilene, og et sjørøverskip/spøkelseshus. Har aldri vær inni den, men det er forskjellige hindre de skal igjennom. Ungene elsker det, og det er jo det viktigste. Ellers så gikk vi å tittet i bodene som var. Alle tre guttene kjøpte seg en gammeldags kamp øks i tre. Kjempe stilige. Skal legge ved ett bilde i neste innlegg. Det var til en forandring fint vær på lørdagen. Til og med litt varmt. Nesten så det ble litt rart å gå der nede, for er vant til at det er surt, og regner. Det er liksom standar vær den helga. Ellers har vi hatt noen fine dager med både varmt sommervær, og kalt og surt høstvær. Håper guttene vil fortsette å trives både på skole, og aktivitetene. 

Ingen kommentarer: