28. sep. 2016

LEKSER, OG DOBBEL TRENING


 I dag har det vært fotballtrening, og bueskyting. Heldigvis for Jakop var det mye bedre vær i dag, så det var mer kos å trene. Jakop er flink i fotball, så når han får opp farten vil det bli supert. Guttene hadde kort-dag i dag, så da var BF med hjem. Jakop gjorde leksene med en gang siden det går så fort. De store fikk 20 min pause, før leksene. Ikke helt villige, men når de vet at pc, tlf og så videre forsvinner hvis de ikke gjør leksene, så blir det gjort. En avtale vi har er at hvis de skal være med hverandre hjem etter skolen, må leksene gjøres først. De har holt det til nå. Guttene lekte fint sammen i dag, og det var minimalt med krangling mellom Jonas, og Jako så her var humøret på topp. 

Trening
Jonas sin nye sekk
Min koffert
Vi rakk akkurat å spise middag før Jon, Jakop, og Jørgen måtte gå på fotballtrening. Abelone, og Samal var her, så jeg rakk å snakke litt med de før vi skulle gå. Jeg fikk jaget BF og Jonas ut i bilen så vi kunne komme oss på bueskytingen. Det var veldig mange der i dag som var kommet for å se hva det var, og for å få prøvd å skyte litt. Ser ut til at det kan bli litt fler medlemmer. I dag gikk de igjennom koffertene Jonas, og BF har hatt, for å sjekke at alt utstyret er der, og eventuelt hva som må nytt. Når det var gjort, fikk de utdelt hver sin sekk til å ha utstyret i. Ganske kul bag. Man kan bære den i håndtak, eller ta ut stropper slik at man kan bruke den som ryggsekk. Vi gikk også igjennom min koffert, og fått ordnet opp i den. Pilene mine er slitt, så jeg får nye piler, og sekk enten på fredag, eller etter høstferien. Jeg har i alle fall buen min med hjem i dag. Vi har mer eller mindre fått ferdig tv kroken oppe. Mangler bare ett par småting, som jeg tar og fikser i morgen. Vi gleder oss til Siri & co kommer, så nå må jeg snart legge meg så jeg orker å gjøre meg ferdig til de kommer i morgen.
Blogges

Ingen kommentarer: