14. sep. 2016

KOKT AV TROPEVARME

I dag har det vært ekstremt varmt. Lyngdal hadde den høyeste temperaturen i Norge. 27 grader celsius i skyggen. Ikke rart jeg trodde jeg skulle bli kokt i stykker når jeg stod i sola, og malte. nå er det bare bitte litt til......før jeg er halvveis. De sier det skal bli like fint i morgen, så satser på å få malt en god del. Spesielt siden vi ikke skal noe i morgen ettermiddag. Vurderer å stenge av terrassen i morgen, for å både male rekkverket, og olje/beise gulvet på terrassen. I dag har det vært både fotballtrening for Jakop, og bueskyting for Jonas. Jon hadde med seg Jørgen på fotballtreningen, og hva jeg kan se av bildene koser han seg, samtidig som han sikkert gjerne ville ha vært med å trene. Jakop koste seg på treningen, og syntes det var stas at onkel Tore kom å kikket på.

Er dette standar knekk på hofter,
og knær i bueskyting? :)
Jonas, BF, og jeg har vært på bueskyting i dag. Jeg smiler litt for meg selv innimellom for de kaller de for guttene mine, og BF er jo litt det han også. Vi koste oss i dag, og jeg tror ikke Jonas har hatt så god skyting på de andre treningene. De skøyt på blink i hele dag. Først varmet de opp i noen omganger. 1 omgang = 3 piler. Etterpå skøyt de blink, og telte poeng. Til slutt gjorde de noe Jonas syntes  var gøy. De skulle nemlig få en gitt sum i hver omgang. Tror det var:17, 11, 14, hvis jeg ikke husker helt feil. Jonas hadde kost seg masse i dag, og selv om han ikke vil innrømme det, var han fornøyd med seg selv. Noe man tydelig kunne se på humøret når vi kjørte hjem. Så da har det vært en flott dag for alle sammen. I 21.30 tiden våknet Jørgen. Ting var greit helt til han måtte komme å sitte hos meg, og ikke hos Jon, for Jon skulle i dusjen. Han hylte og skrek så mye at hadde vi hatt naboer hadde de nok trodd vi hadde prøvd å  ta livet av han. Heldigvis bor de to naboene sånn at vi ser de, men nesten aldri høre de :) Til slutt fant Jonas ut av han kunne gjøre for å få Jørgen til å slutte å grine. Han fant frem iPad`n til Jakop,, og så satte de seg til å kose i sofaen, og holdt  på med en Fantorangen app. Jørgen roet seg fort, og dermed så var det bare å bære han i seng, og natt i natt. Nå er det straks natt i natt på meg også, for i morgen er det en ny dag med nye muligheter. Sov godt