24. sep. 2016

KLAR FOR TUR.

Må jo prøve det nye tøyet
Jørgen prøver å gjemme seg for Jakop
Nå er jeg klar for tur. Jeg har de siste ukene vært på utkikk etter turtøy til oss. Har sett mye fint, men vært litt usikker på hva slags tøy som passer best til vårt bruk. Jeg og Jon kommer til å måtte bære sekk, og bæremeis så da må vi ha jakker som ikke krøller seg, og gnager under remmene. Vi må ha tøy som passer i skogen, ved sjøen, og grusveier. Jakop fikk en fin allværsjakke for noen uker siden, og i går fant jeg en allværsbukse /turbukse til han. Jonas fikk en allværsjakke i sommer, og bukse har han, men den må prøves før vi kan legge ut på tur. Jeg var på Coop Obs i går ettermiddag, og fant meg både jakke og bukse. Akkurat sånne som jeg har sett etter. Ikke de fargene jeg egentlig hadde tenkt på, men hvem bryr seg når det er på tilbud, fine farger, og utrolig behagelige å ha på. Jakken er deilig, og med vinden som har vært i dag kan jeg trygt si at den er vindtett. Det er en ting med jakken jeg faktisk må vende meg til. Det er en dame modell, og dermed innsving i livet. Noe jeg absolutt ikke er vant til. Jeg har så lenge jeg kan huske likt jakker som henger rett ned, og gjerne for store. Merker det er uvant, og siden denne også er i rett størrelse, føles den for liten. Blir nok vant til det. Toppen av kransekaka blir når jeg finner sko jeg kan bruke. Prøvde både jakken og buksen ute i går, og kan si at nå er jeg klar for gå turer.
Herlig bukse med strech