14. sep. 2016

HVOR ER SKOLESEKKEN TIL JAKOP? OGSÅ PÅ EN KAMPDAG

Dagen i dag startet med at Jakop presterte å gjøre noe som jeg ikke helt visste om jeg skulle le eller grine av. Det ble til at jeg lo. Rett før vi skulle gå,  stod Jakop på utsiden av døra med sekken på ryggen. Jeg bad han gå i bilen å sette seg. Jeg gikk inn på rommet til Jonas for å hente en ting, og ta med Jørgen. Så gikk vi alle å satte oss i bilen. Da vi kom til skolen, og guttene skulle gå ut av bilen hører jeg fra Jakop: Mamma, har du lagt sekken helt bak i bilen? Lille golle vårt. Av en eller annen grunn hadde han gått inn på kjøkkenet for å legge fra seg sekken før han gikk i bilen. Skjønner ikke helt hva han egentlig tenkte, men uansett måtte vi hjem i full fart for å hente den før han kunne gå opp i klasserommet. Heldigvis rakk han det.

I dag hadde Jonas og Jakop langdag på skolen. Det er noe som betyr at vi kjører på butikken, og henter Jørgen i barnehagen med en gang.  Jeg pleier mer eller mindre å være der en stund før jeg kjører hjem. De dagene det er fint vær blir de med, for å kose seg, og leke med de andre barna. Herlig å se Jonas når han glemmer seg bort, og prøver å kjøre på bilene. Av, og til glemmer man at man ikke er liten lenger. Etterhvert kjørte hjem. Guttene fikk lekt litt, før de måtte ta seg noe mat, og så måtte Jakop skifte tøy, for i dag var det kamp dag. I ettermiddag kom varmen, og jeg syntes synd på guttene som spilte i langermet genser. De har grønne gensere med nummeret sitt på, men på dager som denne, skulle de ha hatt grønne t-skjorter også. Guttene spilte en god kamp, og jeg tror det ble 6-5 til det andre laget. Nå er det natt i natt, for jeg må få ladet meg opp til i morgen, dagen der alt skjer på en gang.....nesten.