12. sep. 2016

FOTBALLSKO, OG SKUDDLØS BUESKYTING

I dag var det trening for voksene på bueskytingen. Hadde egentlig ikke tenkt å gå, men ble nedstemt her hjemme, så da tok jeg turen ned. Det ble ikke noe skyting på meg, mest fordi jeg ikke torde, men også fordi jeg ikke har egen bue ennå. Til nå har jeg enten brukt Jonas sin bue, eller lånt en som siden jeg bare har skutt ett par omganger. På onsdag må jeg nok finne meg en jeg kan skyte fast med, og ikke minst må jeg skyte mer enn noen få piler. Må bare få kommet igang så går det nok bra. Det ble altså ingen skyting på meg i dag, men jeg lærte mye allikevel. Jeg fant ut at skal jeg tørre å skyte på voksen-treningen, må jeg først lære meg å treffe blinken med alle pilene. SÅ det må nok noen flere treninger på onsdagene med Jonas.


I dag prøvde vi noe nytt til middag. Husker selvfølgelig ikke hva det heter, men det var ganske sterkt. Middagen bestod av stekte kyllingbiter, en sterk saus, karri, litt chilli, og ris. Dette er noe vi skal ha flere ganger, men tror vi skal ha litt mindre karri, og chilli i. Det beste var at alle likte det.

I dag var det Jakop sin tur til å få sko. Fotballsko. Jeg har syntes de har virket trange i en stund, men han har sagt de var greie. Han pleier å si ifra når sko begynner å bli trange, så jeg har trodd på han. Da jeg tok de på forrige uke var det så vidt vi fikk de på, så jeg spurte i helga hvordan de egentlig passet. "Jo, de er jo ganske trange. Jeg må krølle tærne, hvis ikke trykker det på tåa." Så i dag var vi på sportsbutikken for å kjøpe nye, og må jo si at det var jo ikke rart at han syntes de var litt trange, og for korte for tærne. Han måtte opp to størrelser. Etter å ha prøvd noen stykker fant vi noen som passet, og Jakop var veldig fornøyd med valget, og gleder seg til å prøve de på kampen i morgen.