27. sep. 2016

SKYTING PÅ BLINK MED BAREBOW BUE


Skyting på blink med barebow bue. 

Jo da, det er det som er vanlig, men de gangene jeg har skutt noen runder, har jeg vært fornøyd med å i det hele tatt treffe plata blinken. I går, på mandag, var jeg på skytetrening for voksne, og for første gang fant jeg ut av at jeg ville skyte litt jeg også. De to andre gangene jeg har vært der ha jeg vært et: Veldig flink til å se på medlem. Hihi. Noen må jo være det også. Jeg var ganske fornøyd etter treningen. Ikke det at jeg klarte å skyte så mange poeng, men det var bare tre av ca 30 piler som ikke traff platen. Jeg hadde to gule treff, og var veldig fornøyd, men det dumme var at den ene gule var på naboen sin blink. Jeg vil tippe at det var like mange som traff selve blinken som det var rundt blinken. Uansett var det stor fremgang i fra det jeg har skutt tidligere. Kanskje jeg får fler på selve blinken enn jeg får rundt når jeg skal trene i morgen. Blir spennende å se. Har hørt man skal sette seg mange små mål av gangen, og ikke ett stort. Kan vel si at det er det jeg gjør her. 


Gal av såpebobler. 
Jørgen feiret to års dagen i barnehagen i går, og var godt fornøyd. Kronen han hadde med seg hjem, ville han ikke ha på seg, men pekte opp på snora i stua vi henger tegninger på. Da jeg spurte han om han ville at den skulle der, fikk jeg ett stort smil til svar. Før middag gikk Jonas, og Jakop med Jørgen ut for å blåse såpebobler som Jørgen hadde fått. Har sett mange rare reaksjoner når barn ser såpebobler, men Jørgen slo alle. Han ble rett, og slett gal. Har aldri sett han sånn. Guttene syntes det var så utrolig gøy, at de blåste opp hele boksen, og den som ble sur fordi det var tomt, og fordi de måtte inn å spise middag var Jørgen. Han ble så sint at Jonas slet med å løfte han opp.
Skåre mål på fotballkamp.
Da Jakop skulle spille fotballkamp, var været mindre fint. Det pøste ned, og blåste som bare det. Var vel det vi kan kalle begynnelsen på høststormene. Jeg var glad Jon tok ned trampolinen når han kom fra jobb. På Stadion blåste, og regnet det så mye at ungene begynte å fryse, men ifølge Jakop hadde han hatt det gøy. At han syntes det var gøy i dag hadde nok mye å gjøre med at han klarte å skyte i mål. Første gang han har skåret mål under en kamp. Det som var litt snålt å se på var at han ikke jubla like mye nå som han gjør når andre på laget skårer. Flott han gleder seg på andre sine vegne, men han kan jo glede seg litt mye for seg selv også. Det var som sagt skikkelig drittvær, så jeg fikk ikke tatt noe bilde. Vi var alle så utrolig våte at det rant i strømmer av oss, og klærne våre. Skoene mine var så fulle i vann, at det ikke surklet lenger når jeg gikk. Som jeg pleier å si når folk lurer på hvorfor jeg ikke bruker regntøy: Jeg er vanntett under klærne. Når vi hadde satt oss i bilen ringte jeg hjem til Jon, og han fyrte opp i peisen for oss. Kjempe deilig.

Ingen kommentarer: