19. sep. 2016

BOWLINGBURSDAG OG YOUTUBE

Det ble ikke noe innlegg på fredag fordi jeg rett og slett satt meg ned på kvelden får å redigere videoene fra den dagen vi var på Lyngør. Begynner å bli en stund siden ferien, så er vel på tide at jeg får laget filmene. Jeg er ikke den flinkeste til å redigere......ennå, så dere får ta det som det bli. Linken finner du under her:  
                 EN DAG PÅ LYNGØR.  
På lørdag skjedde det litt forskjellig. Vi fikk malt, og handlet. Jonas, Jakop, og jeg gikk en liten tur i sentrum i går. Vi spiste god lasagne, på kvelden, og koste oss. Bortsett fra Jakop da, som mener han ikke har det greit hjemme siden han ikke får lov å være med Jonas hele tiden. Ikke får han lov til å gjøre som han vil heller. Gleder meg til Jørgen begynner å mase like mye på han, som Jakop maser på Jonas. Får se hva han sier da. 


I går fikk vi malt mer, eller mindre resten. Kun toppen av rekkverket som må ha ett strøk til. Jeg fikk bakt sjokoladekake, og Jonas hjalp meg litt når jeg skulle lage glasuren. Baking er liksom ikke min greie. Kaka hadde Jonas med seg ned på bowlinga, for han feiret bursdagen sin på Lucky Strike. Jada, han fylte 12 år den 18.august, men siden det var dagen de begynte på skolen, ville han vente litt. Så dette ble den helgen hvor både vi, og Lucky Strike var ledige. Jonas koste seg masse, og var kjempe fornøyd med feiringen. Av Lucky Strike fikk han en kjegle som ble brukt da han bowlet. Vi syntes det var en kjempe kul gave. første gang noen av oss har holdt i en kjegle. Jonas var fornøyd med poengene han fikk, og dagen generelt, og det er det som er viktig. Jeg syntes det har vært en fin helg. Ikke så avslappende som jeg kunne ønsket, men allikevel herlig.