1. aug. 2016

SOL, SOMMER, OG MASSE KOS I DRAMMEN

Den siste uken har vi tilbrakt hos Bente og Alexander, eller bestemor og onkel som guttene sier. Jørgen kalte Alex for: Gogogakkoka. Hi hi. Det har vært veldig varmt. Nesten for varmt for noen av oss, som ender opp med hodepine. Torsdagen slappet vi av hjemme, men på fredagen utfordret jeg skjebnen, og tok med alle tre guttene til byen for å gjøre noen æren, og ta en tur på Lycke Cafe for å se om noen fra den herlige slekten min var der. Så lenge jeg kan huske har de møttes hver fredag kl. 12 på Lycke Cafe. Bortsett fra noen få år hvor de hadde det en annen plass. Egentlig veldig fint for da vet jeg at er jeg i Drammen på en fredag er det noen som sitter der. Alltid like koselig å hilse på de. 

Etter å ha vært på kafe`gikk vi på lekebutikken. Guttene hadde fått bursdags-penger og sommer-penger, i tillegg hadde de penger på kontoen. Jørgen fant seg en bil som lager lyd og kjører selv. Jakop og Jonas kjøpte, ikke overraskende, våpen. Vi hadde oss en tur innom DnB sitt kontor. Først og fremst for å finne ut hvorfor kortet jeg bestilte før 17. mai ikke hadde kommet, (ble bestilt nytt), men også for å si hei, og ta en rask prat med tanten min. Godt å se henne igjen. Guttene var litt sjenerte, men var veldig fornøyd når de hadde vært i kjelleren på banken. Der hadde de sett hvelvet, og fått sett hvor tykke dørene på hvelvet var.

Bente kjøpte seg nye hagemøbler, og Jørgen storkoste seg med å hjelpe til med å skru fra hverandre de gamle møblene.  Alexander, og Jon kjørte de gamle møblene, og litt annen søppel på mandagen. Vi hadde en kjempefin uke med mange dager med fint vær, og sprederen ble tatt frem. Noe Jakop liker veldig godt. Jørgen syntes det var litt skummelt, men han storkoste seg, og lo godt når han kikket på Jakop. Jonas hadde seg en liten tur også, til Jørgens store glede. Vi koste oss ute, og guttene syntes det var helt topp at onkel Alexander var hjemme. De var meget fornøyde over å kunne leke, og være inne hos han. Guttene gleder seg bestandig til å komme til onkel Alexander, og når de da fikk så mye tid med han var de utrolig glad. Var nok en av feriens høydepunkt.

Alexander lagde en milkshake til oss som smakte fantastisk. Vi skulle egentlig få med oss oppskriften hans, men den klarte vi å glemme. Typisk oss. Han skulle egentlig ha laget is til oss også, men jeg glemte å kjøpe det han trengte. Heller ingen overraskelse. Vi får prøve neste gang vi er der, men oppskriften på milkshaken skal jeg be han sende. Alt i alt hadde vi noen flotte dager i Drammen hos Alexander og Bente, hvor vi koste oss masse.

Ingen kommentarer: