31. aug. 2016

PROSJEKT HØNSEGÅRD

Nye hønsehuset inni.
Nye hønsegården, og hønsehuset.
Her stod den gamle hønsegården.
De siste ukene har vi hatt prosjekt hønsegård. Den gamle hønsegården begynte å bli ganske så gjørmete, og det skulle ikke mer enn en dag med litt regn før hønene sank ned med bena. Det hønsegården stod var det mer eller mindre ingen naturlig drenering, og siden det var flatt tok det lang tid før vannet tørket opp. Vi har drevet å gravd ut, og lagt på ny grus og sand, men nå var den "brukt" opp. Hønsehuset vi har hatt har vært fint, men med min rygg, og mine ben har jeg hatt problemer med å få gjort ordentlig rent siden jeg måtte stå på knærne og bøye meg inn. Når da hønene begynte å legge eggene innerst i huset, måtte jeg bruke kost for å få de ut, noe som resulterte i knuste egg. Den nye hønsegården syntes jeg er flott. Ikke det at den er så utrolig fin, men den er så veldig mye bedre. Vi har flyttet den så selve gården ligger i en slags skråning. Tror det har vært en slags vei en gang i tiden. Hønsehuset vi hadde er blitt byttet ut. Vi fikk det gamle til naboen, og fikset litt på det. Egentlig bare nytt tak, nye vannbord, og så har vi høytrykkspylt den, så nå mangler den bare litt maling.

Ingen kommentarer: