26. aug. 2016

BUESKYTING OG FOTBALL

På tirsdag hadde Jakop sin første fotballkamp. Han syntes det var kjempe gøy, og gleder seg allerede til neste tirsdag. Gøy å se hvor flink han er, og at han koser seg på banen. Herlig å se hvordan han gleder seg over de andre på laget når de skårer. Etter kampen snakket han masse om at laget hans hadde skåret mange mål, og hvor spennende det hadde vært. Toppen av kransekaka var nok at de fikk en sekk de skal bruke på trening, som var full av treningstøy. Skjorts, fotballsokker, en grønn langermet genser, en rød t-skjorte, og en utegenser. Han var veldig stolt da han tok på genser og skjorts på før kampen. Vi må få tak i andre sokker til han, for de som var i sekken var for store. Men det er jo ikke så veldig vanskelig. I tillegg har den ene sportsbutikken i sentrum en avtale med Lyngdal IL, så der får vi avslag i prisen på det vi handler. Fint det. I går var det fotballtreningen som stod for tur. Han var veldig fornøyd, og fortalte og viste hva han gjorde i går. Stilig å se på, spesielt siden han stod på terrassen å viste hva de hadde gjort på en halv fotballbane. Håper iveren for fotball fortsetter slik at han har noe han kan gjøre på fritiden som han liker, og hvor han kan få venner.


I går var Jonas, og jeg på bueskyting i Lyngdals-hallen, for å se hva det var, og så Jonas kunne prøve.  BF, og mammaen var også der. Spennende å se på de mange forskjellige buene, og utstyret de har på, og rundt buene. Jonas likte det kjempe godt, og vil gjerne ned i morgen, for å fortsette. Han var fornøyd med skytingen sin, og stolt over at han hadde truffet i midten ett par ganger. BF likte det han også, så tror nok de kommer til å gå ned sammen. Håper på at han endelig har funnet noe han liker, og som han vil holde på med. Har lyst å prøve jeg også, men får se om jeg tør.

I dag har alle tre guttene spilt fotball på utsiden. Jørgen er så fin der han roper: måååål, uansett hvor ballen havner. Han skulle absolutt stå sånn som Jakop og Jonas stod, så han var nok nesten mer konsentrert om å få det til, enn å sparke ballen. Guttene hadde det kjempe gøy, og det er det viktigste.

Ingen kommentarer: