1. jul. 2016

TIDLIG SOMMER.

De siste par månedene har det jo skjedd ett par ting. Både Caroline og Jonas har fått sitt, men det kan du lese om i egne innlegg. Ellers hadde vi en vellykket 17. mai, som vi feiret hos Liss og Erik, og grilling hos Samal og Abelone. Resten av forsommeren har gått rolig for seg. Jakop har som sagt fått ny sykkel. Han har i tillegg kjøpt seg skateboard, og han og Caroline skal være med ned på skoleplassen i løpet av sommeren. Han har også fått ny sparkesykkel. Jon og Jakop har hatt seg noen sykkelturer, og Jakop hadde med seg sykkelen på den ene søndagturen vår. Det blir nok flere turer i sommer. 




Jonas har fått seg sykkel siden den gamle var for liten, men uansett måtte han ha ny siden den gamle ikke var i kjørbar stand etter ulykken. Han er veldig godt fornøyd med den. Han hadde egentlig ikke lyst på ny siden han hadde fått litt skrekken, men han gikk med på å prøve når vi kom ut av butikken, og syntes det var topp. Han syklet rundt i sentrum mens jeg gjorde meg ferdig. Han så selvsikker ut på denne, og sa det var fordi den passet bedre, og fordi at han stolte på at ting virket som de skulle. Herlig. Nå gleder han seg til å sykle mer. 












Vi har vært veldig heldige med været, og hatt strålende sol i mange uker. Jonas var ikke helt fornøyd siden han hverken kunne bade eller ha vannkrig, men han fikk i alle fall noen fine dager etter at gipsen forsvant, og gråværet kom tilbake. Vi hadde også en fin tur rundt Bringsfjordneset. Jørgen imponerte med å gå ca 1 kilometer. Det er en liten runde på noen få kilometer, så i fint vær er det en deilig tur. Jakop fikk vondt i benet, og siden han ikke hadde sykkelen denne dagen var det greit at pappa hadde ett par skuldre han kunne sitte på. 



Vi hadde også lang tur i skogen i Lyngdal. Det er private som holder stien vedlike, og de har gjort en fantastisk jobb. Lagt opp små stenmurer for å holde stiene på plass. Satt ut benker, og lagd små rasteplasser. De har også laget en stor plass. Litt vanskelig å forklare hvordan det ser ut, men det må oppleves. Fikk tatt ett bilde av Jonas på utsiden av den ene gapahuken/ åpen hytte. Problemet med denne løypa var at det var ganske langt, og i det tempoet vi gikk, ble det for langt for guttene, og Jørgen måtte sitte i bæremeisen hele tiden. Dessuten begynte løypa med en utrolig bratt og lang bakke, som har fått navnet helvetes-bakken. Kroppen min protesterte ganske mye, og jeg var faktisk usikker på om jeg kom til å klare å komme opp. På slutten av turen var guttene kjempe slitne. I tillegg slet både Jonas og Jon med foten.Heldigvis hadde de onkel Erik som utrolig nok ikke bare tok sekken vår, men tok også guttene på skuldrene så de fikk hvilt litt.  Det var også satt opp underholdning på veien, hvis jeg kan kalle det det. Små rot-hytter hvor det stod troll/menn som vinket. Det var ganske stilig. All honnør til de som har gidde å gjort dette.

Oppe ved den store rasteplassen var det en bål-panne, og vi tenkte at vi skal høre om vi kan grille på den neste gang vi skal dit. For vi skal opp til den plassen en gang til, men da går vi ikke hele runden. Satser på flere turer i sommer, men håper det blir på andre turløyper.

Ingen kommentarer: