4. jul. 2016

SOMMERFERIE, FEST, BESØK, OG ØNSKEDRØM

 Nå er sommerferien her. Jonas hadde siste skoledag torsdag 23.06.16. Jakop hadde ikke siste dagen i barnehagen 29.06.16, så Jonas og jeg fikk noen dager for oss selv. Deilig. Selv om vi ikke fant på noe spesielt var det deilig å være alene noen dager. Jonas, Jakop og jeg fikk ett par dager bare oss siden Jørgen ikke var ferdig før to dager etter Jakop. Ble litt rart å pakke tingene til Jakop i barnehagen siden han ikke skal tilbake etter sommerferien. Han har blitt skolegutt. Merkelig hvor fort tiden går. Er liksom ikke så lenge siden han lå i armene våre, men må nok innrømme at han faktisk er 6 år gammel.


På fredag var Andre, Jonas, Jakop og jeg en tur på Sørlandssenteret, og Ikea. Andre fikk kjøpt noen spill til Playstation 4 han kjøpte på torsdag, og en kjempe tøff skrivepult, og noen små ting. Jeg fikk kjøpt endel klær. Faktisk 9 plagg til under 500 kr. Må si jeg er fornøyd med det. Fikk også kjøpt bue og piler til Jonas. Satset på en litt ordentlig en med trinser. Jonas ble kjempe fornøyd. På lørdag kjøpte vi en stor sekk med sagflis som vi har tatt ett gammelt dynetrekk rundt, og som vi bruker som blink. Vi har øvd alle sammen hver dag, og Jonas begynner å bli flink. Kan ikke si det samme om meg. Jonas sliter litt med håndleddet, men satser på at det blir bedre etterhvert, hvis ikke får vi kjøpe en eller annen form for støtte, så han mister interessen på grunn av smerter. 

Forrige fredag, ikke den som var nå, var Jon på sommerfest med jobben. Tror de hadde hatt det fint, for Jon var veldig fornøyd da han kom hjem. Lørdagen kom Andre på besøk. Utrolig koselig, og lenge siden sist. På kvelden var Jon, og jeg på fest hos naboen som fylte år. Første gang på lenge for min del. Jon måtte gå litt tidelig siden Jørgen ikke ville sove. Har en mistanke om at det var musikken som gjorde det. Han er ikke vant til andre lyder enn unger, traktorer, gressklippere, firehjulinger, fugler, hanen som galer, og andre dyr. Kanskje på tide å ta en ferie i en by eller noe. Jeg ble lenger, og koste meg masse, og utrolig nok fant jeg noe annen vin, eller noe som jeg likte bortsett fra vinen i Spania. Det er endel mygg og klegg her oppe i skogen, så det ble satt ut ganske mange myggspiraler, og den lukter ikke så veldig godt, men når valget er å enten bli "spist opp" av mygg å klegg, eller puste inn røyken fra myggspiralen, er ikke valget vanskelig. Man velger røyken. 

Jonas og jeg drømmer om ny pc. Han vil gjerne ha seg en stasjoner spill-pc. Jeg drømmer om en Mac Pro, men den koster mest 15 tusen, i alle fall på Apple sine nettsider. For noen dager siden oppdaget jeg noe jeg ikke har sett før, og de jeg har spurt har heller ikke hørt om det. Mulig dere har, men fant ut at på Elkjøp kostet den jeg drømmer om ikke koster mer rett under 13 tusen. Trodde ikke det gikk ann. Uansett forblir det en drøm. Jakop er ikke helt fornøyd med at jeg ikke får kjøpt en Mac i år, for hadde jeg gjort det hadde han fått min. Får heller se om vi kan finne en grei en til han til jul eller noe. Kanskje jeg om ett par år kan jeg få kjøpt en Mac Pro. Satser på å få bygget en spill-pc til Jonas i høst, men vi for se.

Jonas koser seg med
selvlaget smørbrød
Jørgen koser seg med middag.
Stor gutt, klare selv.

Ingen kommentarer: