23. jul. 2016

NÅR ØNSKEDRØMMEN GÅR I OPPFYLLELSE

Av og til går drømmer i oppfyllelse, og i dag tenker jeg på noe man har utrolig lyst på, men som man regner med at man ikke får, eller må vente noen år før man kan få det. Jeg har i lang tid ønsket meg en Mac Pro 13" med retina skjerm, men etter å ha vært på Elkjøp og sett på diverse Mac´er, forandret jeg mening. Jeg kikket på Mac med retina skjerm, veldig høy oppløsning, og en med høy oppløsning, og utrolig nok ble retina skjermen for klar. Litt vanskelig å forklare, og høres nok rart ut. Vi fant frem samme bilde på skjermene, og når jeg kikket på de to beste skjermene "skar" det i øynene, og etter mindre enn ett minutt stod jeg å myste for å ikke få vondt i hodet. Har nok noe med migrenen min å gjøre. Leste om det på nett, og må innrømme at jeg satt å flirte for meg selv for tenkte at det måtte være motsatt. At retina måtte være bedre, men nei. Etter å ha prøvd meg frem med forskjellige bilder og skrift endte faktisk med en Mac uten retina. 
Fordelen var at jeg fikk større lagringsplass enn den jeg egentlig hadde sett på. I tillegg fikk jeg med dvd spiller noe jeg hadde savnet på den gamle. Jeg har hatt Mac`n i snart en uke nå, og er veldig fornøyd. Tok litt tid å venne meg til en annen måte å bruke maskinen på, litt annerledes tastatur, og endel av appene jeg bruker på iPhonen ikke var der. Nå har jeg funnet de og fått de ned på maskinen, så nå er jeg kjempe fornøyd. Mangler bare å få den eksterne harddisken til å virke, men siden den er brukt på en windows pc, kopierer jeg filene på en annen måte for jeg gidder ikke formatere den eksterne harddisken. Så alt i alt angrer jeg ikke på valget over å gå fra windows pc til Mac. 
Caroline har fått seg leilighet og flytter ut denne helgen. Siden vi er på ferie i Drammen, får vi ikke hjulpet til, men ikke mye å gjøre med det. For ett par uker siden var Caroline, Jørgen og jeg på Ikea for å handle seng, og madrass til Caroline, og selvfølgelig noe småting. Jørgen var kjempe fornøyd for han fikk gå rundt selv nesten hele tiden, så når vi nærmet oss kassene, var han helt utslitt. Heldigvis hadde Caroline kjøpt ett kose teppe og pute, så han la seg ned å slappet av.  Denne uken er vi på ferie i Drammen hos Bente og Alexander, og koser oss masse. På vei inn til Drammen på onsdag var vi på Lyngør. En plass jeg var endel når jeg var barn. Hvordan vi hadde det der kommer i et eget innlegg, det samme vil dagene vi har hatt i Drammen. Ønsker alle en god ferie, og satser på litt oftere innlegg enn det har vært de siste månedene.

1 kommentar:

International Directory Blogspot sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.