18. apr. 2016

TUR PÅ NESET, OG EN TANN MINDRE

En litt sur Jonas
En nydelig utsikt fra terrassen.
Lørdag formiddag reiste vi ut på campingen. Litt kaos med å få guttene. Først fordi de av en eller annen grunn trodde de ikke fikk lørdagsgodt. Vet ikke hvorfor, for som regel pleier vi å he mer godt der ute enn vi har hjemme. Etterpå ble de sure fordi de ikke fikk lov til å sitte på mobilen, og iPaden i bilen, men etter litt om og men kunne vi starte bilen så vi kunne kjøre avgårde. 
Jørgen var kjempe trøtt når vi kom ut, men hadde ingen planer om å sove. Han hadde tydeligvis ingen planer om det, så da gikk vi likegodt ut alle sammen. Jonas og Jakop lekte ute frem til det begynte å regne. Vi hadde tenkt å grille pølser på bålpannen, men da regnet lo til for fult, kunne vi bare glemme det, så da ble det grilling i stekeovnen istedet. Jørgen vil gjerne være med å hive på ved, og bryr seg ikke så mye om varmen, så det endte med at Jon måtte ta han på fanget, og la han se på flammene der i fra. Like greit det siden det var grillet pølser, og ikke grillet Jørgen vi hadde planer om å ha til middag.

Legg til bildetekst
Da vi hadde spist, regnet det så veldig at vi ble inne. Guttene lekte litt forskjellig, og fikk etterhvert lov til å å være på pc og iPad. Utpå kvelden kom lørdagsgodt, chips og brus på bordet, og guttene (meg selv ) ble kjempe fornøyd. Jørgen ble lagt tidlig siden han ikke hadde sovet i det hele tatt. Vi andre ble sittende å se på tv, og kose oss i sofaen. Jeg sovnet på sofaen, sikkert fordi jeg har sovet enda mindre enn normalt, og det vil si mer eller mindre ingenting. I tillegg hadde jeg gjort endel som jeg ikke har gjort på lenge. De andre hadde kost seg med film, og jeg våknet når Jon bar Jakop i seng. Vi andre ble sittende å se filmen ferdig. Jonas var ikke helt fornøyd da han ble jaget i seng, men la seg greit allikevel. Rett før vi skulle gå å legge oss, sovnet Jon på sofaen. Prøvde å vekke han, men han ble sovende der resten av natten.

Søndag var det fint vær, og vi fikk kost oss ute alle sammen. Jørgen går rundt på utsiden, og prøver å komme seg bort til alle plasser han ikke får lov. Ellers så syntes han det er veldig gøy å gå opp og ned de få trappetrinnene som er. Jon skylle høytrykk spyle terrassen, men vi fant ikke en overgang fra slange til munnstykket, så det ble til at jeg spylte den, så fikk vi i alle fall vekk det verste av jord, blader og annet møkk. Vi får se om vi finner delen, og så får vi heller ta det en annen gang. 

Utpå ettermiddagen vasket vi ut, og kjørte hjem. Jørgen sovnet i bilen hjem, så han bar vi bare rett i seng når vi kom hjem. Jakop og Jonas trodde de skulle dø så sultne, så Jon måtte begynne å grille litt før vi egentlig hadde tenkt. Samal og Abelone var oppe en tur når vi skulle spise, så de fikk seg litt pølse de også. Ellers gikk kvelden rolig for seg, men for Jakop ble det en litt spesielt kveld. Han mistet sin første tann. Han er super fornøyd, og ganske stolt. Det er ikke store tanna som datt ut siden det er en fortann, men den var ganske lang.

Ingen kommentarer: