19. apr. 2016

STERK VIND OG LEGE

Kl 05 i dag våknet jeg til: pappa, pappa, pappa. Det var Jørgen. Han holdt på i en halv time og si pappa i alle forskjellige tonefall og volum. Trodde jeg skulle bli gal. Eneste reaksjonen fra pappa var: Hysj natte tid, eller så nynna han: Når trollmor har lagt sine 11 små troll. Det var tydelig at den eneste som ikke var våken av oss tre var Jon. Prøvde å vekke han, men det gikk dårlig. Halv 6 orket jeg ikke å høre på det noe mer, så jeg og Jørgen stod opp. Heldigvis var han bare tørst, for når han hadde drikket endel ville han opp igjen, så vi fikk litt mer søvn. Da vi stod både guttene og jeg, var Jonas dårlig, men de to andre koste seg etter frokost. Jonas lå på sofaen og trodde han skulle dø. Han er rimelig lei av å være syk, så han har vært helt på gråten de siste gangene.

Da vi hadde levert monstrene i barnehagen, tok jeg og Jonas turen opp på legesenteret. Jeg har ikke vært i form de siste dagene. Har tenkt at det har vært fordi jeg har begynt å gjøre litt igjen etter operasjonen. I helgen begynte jeg å hoste så utrolig mye, og det begynte å bli tungt å puste, så jeg bestemte meg for at var jeg ikke bedre til i dag tidlig, måtte jeg til legen. Jeg fikk time halv 12, så da hadde Jonas og jeg litt tid før vi skulle inn til legen, så vi gikk en liten tur i Alleen for å få noe frisk luft, og tok en tur innom kafeen. Jeg fant ut hvorfor jeg ikke har vært i form. Kraftig bronkitt, og begynnende lungebetennelse, og en crp på 30. Som legen sa at den hadde nok økt fort hvis jeg ikke hadde gått til legen. Jonas var med meg, og legen var enig i at han burde ta noen blodprøver for å se om han manglet noen stoffer i kroppen før vi skulle til nevrologen på onsdag. Hvis Jonas får diagnosen migrene, kan det faktisk ha sammenheng med at han har vondt i magen, men nå får vi se hva blodprøver, og nevrolog sier, og så får vi ta det derifra. Håper de snart finner ut av det. Etter vi var hos legen, kjørte vi hjem og slappet av. Jonas sov litt, og da jeg skulle gå, holdt han på å bygge med lego. Han har i alle fall stor glede av iPaden han har fått på skolen til lekser i norsk, og han håper de kan begynne å bruke den i matte og engelsk også. 

Caroline var med inn på apoteket før vi gikk for å handle litt mat. Før jeg hentet små monstrene i barnehagen, kjørte jeg Caroline hjem. I dag hadde vi spagetti, kjøttdeig og potetstappe. Vi må ta av kjøttdeig til Jonas før vi heller oppi sausen, for Jonas klarer ikke å like det. Tore var å spiste middag med oss i dag. Koselig for nå er det en liten stund siden. Har vært en rolig kveld, eller så rolig som det kan bli med så aktive barn i hus. Nå sitter jeg å gruer meg til Jonas skal ta blodprøver i morgen, men kanskje han overrasker både seg selv, og meg, just som han gjorde med tannlegen.

Ingen kommentarer: