3. apr. 2016

EN ROLIG, MEN AKTIV START PÅ HELGA

Så sitter jeg her. Er ikke helt sikker på hva jeg skal skrive. Har jo skjedd litt siden i går ettermiddag, men boksen i hodet hvor jeg har alle ordene, er litt i uorden. Mulig en kortslutting, men får prøve. I går var Liss, Erik og Tore oppe en tur. De koste seg med noen øl, Vi satt og pratet, og tittet litt på tv, og rett og slett hadde det veldig kjekt. Jeg hadde i alle fall det. Var ganske sliten, så det var deilig det ble en rolig kveld.


Chris viste Jakop damprøyk
i flaske
I dag har Jon og Chris holdt på å fikse Skodaen, så vi kan få EU godkjent den. Skal bli deilig når det er gjort, synd jeg ikke kan gjøre det selv. De fikk god hjelp i fra Tore i ettermiddag. Etter det jeg har skjønt er de ikke helt ferdig, for de skal visst skru litt før bursdagsselskapet til Jakop i morgen. Mens de holder på med det, skal Jonas hjelpe meg med å lage muffens. Blir spennende. Jeg og Jon var nede en tur på apoteket for å kjøpe bandasje så jeg kan dusje, for da må jeg skifte på bandasjene. Senere var Jon og Jonas å handlet mat. De skulle også handle lørdagsgodt, og litt ekstra til i morgen. Er ganske sikker på at det er nok, og at vi har noe igjen etterpå. Trenger kanskje ikke kjøpe noe neste helg. Jørgen fikk smake en, men fikk ikke lov til å se hvor mye det var, for da hadde han sikkert besvimt. I kveld var Chris og Tore oppe en tur. Caroline ble igjen hjemme for ho skulle redigere ferdig Vloggen. Tore hadde med seg pizza. Det var super godt, og samtidig deilig å slippe å lage middag, men må nok begynne med å lage litt middag til uka. Resten av kvelden har jeg og Jon tilbrakt på hver vår sofa, og nå er det på tide å få seg noe søvn før Jakop`s store dag i morgen. Det jeg faktisk gruer meg mest til, er å få Jakop til å rydde rommet så det blir plass til noen ekstra barn. Det går vel det også.

Ingen kommentarer: