8. apr. 2016

HVOR BLE TORSDAGEN AV?

I går kveld ble jeg bare sittende å stirre på PC-skjermen. Totalt tom i hodet. Dagen hadde gått så fort at jeg ikke hadde fått ordentlig med meg hva som hadde skjedd. Dagen begynte fint, med fint vær. Det er koselig å komme ut på morgenen når været er fint, og man kan se vårblomster langs husveggen. Fikk guttene avgårde og gikk hjem igjen. Fikk gjort noen småting før jeg sovnet på sofaen. Fikk henta Jonas på skolen, og da jeg var i barnehagen for å hente Jakop og Jørgen ringte Jon å sa han måtte i båten. Ettermiddagen gikk fint, med god hjelp fra de to store guttene. Fikk gjort litt lekser med Jonas. Håper virkelig det blir lettere neste uke, for igjen ble det sent. Egentlig for sent, men i går slapp han ikke unna. Jonas og Jakop lekte masse med Jørgen til tross for at han var sutrete. 


Middagen i går stod Jørgen for, og den besto av luftsuppe. Når Jon kom hjem fikk de toast til kveldsmat. De elsker det, så da var det noen meget fornøyde gutter her. Jørgen var hostete og tett i nesa, og siden det også surklet i øre, tar jeg han en tur til legen etterpå. Jeg fikk tatt av de store plastrene og luftet sårene. Ett er grodd helt, og det i navlen er også fint så de slipper jeg å ha noe på. Det nederste som er sydd ser ikke fint ut og er grodd dårlig. Det ser i alle fall sånn ut, så derfor tar jeg å ber de se på det på legesenteret for sikkerhetsskyld. å får vi se hva de sier.

Ingen kommentarer: