16. apr. 2016

ET VRAK AV EN PC - VÅKNET TIL LIVE

Hva skjedde nå?
Endelig kan jeg legge ut ett nytt innlegg. Onsdag var jeg rett og slett for sliten til å skrive noe. De siste ukene har pc`n blitt tregere og tregere, og da jeg skulle skrive litt på torsdag sa pc`n takk og farvel. Prøvde alle alternativer på gjenoppretting som finnes, men fikk samme svar hele tiden: Denne stasjonen eksisterer ikke. Kan ikke kjøre program for kan ikke finne gjeldene fil.... også videre. Fikk beskjed om at nettverkskortet ikke virket, men da jeg gikk inn på enhetsbehandling, var det ingenting jeg kunne gjøre for der stod det at det virket. Jeg begynte å bli ganske så irritert når jeg hadde sittet noen timer. Det eneste som jeg fikk gjort, var å legge over de nyeste bilder og dokumentene over på den eksterne harddisken. Hadde ikke vært mye jeg hadde mistet, men er kjedelig likevel, så er glad at i alle fall det virket. Jeg ble sittende å lete rundt på maskinen etter en eller annen måte å få fikset det på, men siden ingen program virket begynte jeg å se litt svart på det. Plutselig dukket det opp en svart skjerm hvor det stod: Vil du slette pc`n så den er klar for salg? Trykket på enter, og da var det igang. Ikke spør hva jeg gjorde for jeg aner ikke. Men ganske stolt over å ha fikset pc`n som ikke kunne finne seg selv, uten å vite hva jeg gjorde. Uansett, nå virker datan bedre enn på lenge, og jeg kan blogge videre.

Ingen kommentarer: