22. apr. 2016

HAN KUNNE SYKLE !

Det har heldigvis vært en rolig dag i dag. Jonas gikk ned til en venn når jeg skulle hente trolla i barnehagen. På vei hjem fra barnehagen lurte Jakop på om han kunne få ny sykkel. Jeg lurte på hvorfor han ville det, og fikk til svar at det var fordi han ville lære å sykle uten støttehjul. Han trodde støttehjulene satt fast, og ikke gikk ann å ta av. Jeg sa at pappa helt sikkert kunne ta de av når vi kom hjem. Når vi kom hjem var Caroline og Chris kommet. Jørgen var litt grinete og små trøtt, men da han så Caroline på terrassen ble han kjempe glad, og gikk så fort han kunne bort til trappa for å komme opp til ho. Er så koselig å se hvor glad han blir når han ser ho. Jon tok av støttehjulene på sykkelen til Jakop, og gjorde seg klar til å hjelpe han. Det var absolutt ikke nødvendig, for han satte seg bare på sykkelen og begynte å sykle. Imponerende. 
Vet han prøvde i fjor en gang. Er ikke sikker på hvordan det gikk da. Kanskje det har noe å si på hvordan det gikk nå, eller kanskje det er for lenge siden. Uansett ble vi alle ganske så forundret, og stolte. Jakop har egentlig syklet resten av dagen, bortsett fra når han spiste middag, og var med Jon i båten Hvis ikke han våkner med vondt i benet i natt, begynner jeg å lure. 


Litt trøtt og sliten
Det har også vært en litt rolig kveld, selv om Jørgen gikk litt tulling når vi lekte i stua. Vi hadde det veldig gøy, men merker at jeg har forfalt litt etter operasjonen, og at leddene verker noe inni granskauen mye, for jeg er helt gåen i kroppen. Satser på at jeg finner noe ordentlig søvn i natt, så kanskje det hjelper. Jonas har overnattingsbesøk i natt. Siden det er en liten stund siden vi har støvsugd og ryddet småting på gulvet, måtte vi gjøre det i full fart. Nå er i alle fall dagen mer eller mindre over, og så får vi se hva morgendagen bringer. Jon har i alle fall ting han skal gjøre, så får vi se hva vi andre får gjort. 

Ingen kommentarer: