12. apr. 2016

FRIHET - VÅR - TRAMPOLINE

De siste dagene har det vært et nydelig vær. Mindre klær å ha på, men guttene sliter med at de ikke får lov til å ta av seg så mye som de vil. Jakop har blitt forkjølet, men sånn går det når man sniker seg ut flere ganger i stillongs, singlet og tynn jakke. Han syntes veldig synd på seg selv, men sånn går det når man ikke vil høre. Søndag var Jon og guttene ute på Neset og koste seg. De vil si, guttene koste seg,  og Jon prøvde å fikse noen beslag på det nye taket. Da de kom hjem satte Jon opp trampolinen noe som gjorde guttene så glade at de faktisk hjalp til uten at vi trengte å spørre. Etterpå hadde vi problemer med å få de til å ta en pause for å få spist. Mens Jon satte opp trampolinen, tok Jonas seg en runde med Jørgen på trehjulssykkelen. Jørgen blir så fornøyd og stolt etterpå. Ikke lett å få han av sykkelen, Jon grillet pølser, så da Jørgen oppdaget pølsebrødene gikk han av frivillig. Resten av kvelden gikk fint. De var ganske slitne siden det var første dag med trampoline siden i høst.


I går  var det også nydelig vær, så vi bestemte oss for å grille koteletter. Vi må benytte oss av de fine vårdagene. I går hadde jeg med meg Jørgen på butikken alene siden jeg opererte. Faktisk litt merkelig, men også veldig deilig. Føler at jeg kommer meg litt mer tilbake til selvstendigheten og, friheten jeg hadde før operasjonen. Jeg løfter Jørgen selv nå, bortsett fra ut av senga, men vil vente noen dager før jeg bærer han. Fordelen er at han har blitt vant til at jeg ikke kan bære så han "spør" ikke ofte om det. Guttene koste seg på trampolinen i går også, og det var ikke lett å få Jonas inn for å gjøre lekser, men det at han kunne gjøre det på iPaden han har fått som hjelpemiddel gjorde det litt lettere. Nå er det bare å få han til å skrive historiene litt lenger, men det kommer seg nok etterhvert. Nå skal jeg ut å nyte det deilige været, og en kopp kaffe mens jeg skal finne ut hva vi skal ha til middag i dag.

Ingen kommentarer: