26. apr. 2016

FAMILIE OG VINTER PÅ BESØK

Jeg føler at søndager er dager som går alt for fort, og denne søndagen var ingen unntak. Tidlig på formiddagen gikk Jon, Jonas og Jakop ned til Sørlandsbadet for å kose seg og ha det gøy i bassengene. Guttene var storfornøyde når de kom hjem, og snakka i bøtter å spann om hva de hadde gjort, og ikke gjort. Fikk ikke med meg alt de sa siden de snakket i munnen på hverandre, men alt i alt hadde de hatt det topp. Tidlig på ettermiddagen kom pappaen min, og Berit. Guttene gledet seg til morfar skulle komme. Jakop gjorde mer eller mindre alt han kunne for å få oppmerksomhet, men vi fikk i alle fall litt pause mens han bygde legoen han fikk av de i bursdagspresang. Jonas har fått en tendens til å holde seg på rommet når vi har besøk, og det er det samme om det er noen han ser flere ganger i uka, eller om det er noen det er lenge siden han har sett. Satser på at det er alderen som gjør det. Jon lagde vafler som smakte kjempe godt, og trur vi spiste nesten litt for mye alle sammen, men hva gjør vel det på en søndag, og med så god mat. Det var utrolig koselig å ha de på besøk. Begynner å bli en stund siden sist. Håper det ikke blir like lenge til neste gang vi sees.

I helga har det snødd litt innimellom. I formiddag kom det en byge som la seg litt, men den som kom i kveld, var voldsom. Noen av snø-flakene var nesten like store som handa mi. Jon var nede i båten å satte garn, og denne snøbygen kom mens de hold på på brygga. Der nede er det litt mindre enn det er her oppe, så snøen var mye våtere, og når det da blåser i tillegg tok det ikke mange sekundene før han var mer eller mindre gjennomvåt.Det har snødd litt av og på i kveld, så nå ligger det ca en cm eller litt mer på utsiden. Det har ikke skjedd noe særlig i dag. Jonas vasket kjøkkenet i kveld. Benken, bordet og kjøkkengulvet, og vinduene i stua tørket han over. Han bar også inn ved. Flinke, store gutten min. Blir stolt og litt trist når jeg ser hvor stor og flink han er. Fant ut av at Jørgen lærer ikke bare å leke, herje og andre aktiviteter av guttene. 

I "kroken" til Jakop mellom sofaene, pleier Jørgen å herje. I dag gjorde han han som Jakop. Tok med flaska med melk bort og reiret seg til med pute og teppe. Ble ikke lange innlegget i dag, selv om det var for de siste dagene, men kan ikke bli like mye hver gang. 

Ingen kommentarer: