5. apr. 2016

BARNESELSKAP, OG TESTKJØRING

I går var dagen Jakop skulle ha barneselskap, med vennene fra barnehagen. Han gledet seg kjempe mye, og hadde nedtelling av timer fra han stod opp, til alle hadde kommet. Caspar kom litt tidligere, og hadde med seg kake som Anne-Marit hadde laget til Jakop. Med MindCraft motiv. Jakop var super fornøyd. Etterhvert kom alle som skulle. Til og med jeg fikk litt besøk. To mammaer som ble værende. Kjempe koselig. Barna spiste pølser og kake, og lekte oppe på rommet til Jakop. Den siste timen lekte de med BeyBlade. Noe de alle tydeligvis syntes var gøy. Finnes ikke noe bedre enn når de finner noe som alle liker. De sier at når ingen vil gå fra festen, så har den vært vellykket. Så da er konklusjonen min at det var vellykket. Jakop var utrolig fornøyd med dagen, og super fornøyd med gavene. Med andre ord syntes Jakop at han hadde hatt en perfekt dag. Av en eller annen grunn fikk jeg ikke tatt bilde av kaka før de spiste, noe som er rart siden jeg bestandig tar bilder av kaker med motiv før de serveres. Var i kjøleskapet nå å fikk tatt bilde. Fikk med nesten hele motivet, så dere får i alle fall sett hvor kul den er. Jeg fikk til å lage muffens. Var faktisk rart å kjenne det i magen når jeg brukte miksmasteren. Man gjør vel egentlig det til vanlig, men i går var det ganske ubehagelig. Kan nok ha noe med utvendige og innvendige kutt, og sting. Får inderlig håpe det blir bedre, hvis ikke vil det bli enda mindre kaker, og da vil det si mer eller mindre aldri.


Jakop vil "fly" på bena til Jonas
Det var ikke like slitsomt å sende guttene avgårde i dag tidlig som det var på fredag. Mye fordi formen er bedre, men også fordi vi nå har funnet måter å gjøre ting på som er lettere for alle. Og med god hjelp fra Jonas, og litt fra Jakop gikk det kjempe fint. Litt lite søvn i natt, og litt sliten etter morgenen gjorde at jeg sovnet på sofaen. ikke helt som planlagt, men følte meg litt mer uthvilt når jeg våknet. I ettermiddag var Caroline så snill at ho kom opp for å bytte bandasjer og strips på sårene mine. De så bedre ut enn forventet. To var nesten grodd helt ferdig. Det var deilig å få på nytt plaster/bandasje. Brukte en annen type nå som er mer behagelig å ha på. I tillegg er de vanntette. Skjønner ikke hvorfor de ikke bruker de på sykehusene, for det er ikke nødvendig å bytte hver gang man har dusjet, men med de plastrene man får på sykehuset har man ikke noe valg. De løsner når de blir våte eller fuktige, og mindre behagelige. Sa det til ho ene sykepleieren før jeg reiste hjem, og ho var helt enig. Ikke mye jeg kan gjøre med det, annet enn at jeg sier ifra hva jeg syntes når jeg kan.

Jørgen prøver å ta Jonas
I 18 tiden, satte jeg meg i bilen. Jeg og Jakop skulle ned å handle litt ris og yoghurt, og en gave til en venn han skal i selskap til i morgen. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli, og har gruet meg i hele dag, for har vært redd for at det skulle begynne å gjøre vondt mens jeg kjørte, men jeg gruet meg uten grunn. Det gikk helt fint. Måtte være obs på store humper, for det vet jeg gjør vondt, men det gikk greit. Jeg og Jakop fikk gjort det vi skulle. Etter mat slappet jeg av litt før jeg kjørte ned til Caroline en tur. Litt greit å se at det gikk fint å kjøre litt lenger enn rett ned bakken. Siden det gikk kjempe fint har jeg bestemt meg for å kjøre guttene på skolen og i barnehagen i morgen. Gleder meg faktisk. Jonas hjelper meg å få Jørgen inn i bilen, og så får vi satse på at hen gidder å klatre ut av bilen når vi er kommet i barnehagen. Hvis ikke får jeg gå inn å få hjelp, men satser på det beste. 

Ingen kommentarer: