9. apr. 2016

AV MED PLASTER - FORKJØLET - DEILIG GRILLMAT

Jeg gjør aldri noe galt
Det gikk greit hos legen for både Jørgen og meg. Jørgen hadde visst noe virus, selv om crp`n var på 30. Sårene mine så fine ut så nå trenger jeg hverken strips eller plaster, men på det nederste har jeg en liten bit med tape. Bare for at det ikke skal svi når jeg strekker meg. Jeg var så heldig i går at Caroline var med meg til legen, både med meg selv og Jørgen. Var kjempe flott for det gjorde alt mye lettere siden jeg fortsatt jeg ikke kan løfte på Jørgen. Da vi var ferdig med både leger og apotek, var både jeg og Caroline helt utslitt. Jørgen også. men det var mest fordi han ikke ville sove på formiddagen. Jonas satt å ventet på at en kamerat skulle komme opp. Etterhvert kom han opp, Jon gikk en tur ned til båten for de skulle sette garn. Heldigvis sov Jørgen lenge, så alle tre guttene fikk lekt lenge ute. Jørgen var såpass rolig at det gikk greit for meg å ha han alene. Etter en stund måtte Jakop ut av rommet til Jonas så de store guttene kunne få litt til alene. 

Jakop og Jørgen lekte med BeyBlade til Jakop. Helt til Jakop tok fra Jørgen noe han ikke skulle ha. Da tok Jørgen en leke å slo Jakop. Jonas kom da han hørte at Jakop grein. Han ble sint på Jørgen og satte han i lekegrinda. Jørgen skjønte at han hadde gjort noe galt for han sa ingenting. Tore var oppe en tur, og han og Jon fikk vasket gamle bilen. Nå blir de sikkert fornærmet fordi jeg ikke husker navnet på bilen, men men. Jeg husker det ikke noe mer av den grunn. Hehe. Resten av kvelden av stille og rolig. Jeg gikk og la meg tidlig siden jeg var trøtt og sliten, og Jon sov på sofaen.

Lørdag morgen
I dag tidlig gikk Jon ut i båten for å trekke garn. De hadde et nydelig vær, og det var mer eller mindre helt vindstille. Jon og guttene skulle egentlig ut på Neset, men siden Jakop våknet med litt feber, og Jørgen ikke var i form, tar de turen ut i morgen isteden. Da Jørgen våknet var Jon ute i båten. Det er tydelig han er blitt vant til at det er Jonas som tar han ut av senga på morgenen, for i dag gadd han ikke engang å se bort på meg i senga. Han kikket bare bort på døra, og begynte å rope på Jonas. Merker jeg sliter med å ikke løfte på han. Som istad satt Jørgen på fanget mitt, men ble litt feil vei, så jeg snudde han. Jon mener jeg løftet, men jeg prøver å ro meg unna med å si at jeg bare snudde, ikke løftet. Hehe. 

I formiddag tok Jon med guttene ned til farmor og farfar. Da han kom opp igjen, var det en gutt mindre i bilen. De hadde tatt en tur innom Liss og Erik på vei hjem, og Jonas var blitt igjen hos tante og onkel. Senere på i ettermiddag har vi vært hos Liss og Erik og grillet. Samal, Abelone, Tore, Caroline og en venn av Natalie var også der, i tillegg til Else og kavaleren. Det ble masse god grillmat, potetsalat og salat. Jonas fikk onkel Erik til å grille fisk. Vi koste oss masse, men til slutt ble Jørgen trøtt, og når han er trøtt og langt unna senga må man sitte med han i fanget, hvis ikke blir han helt i hundre, og raser rundt å gjør mest mulig ramp på kortest mulig til. Nå sitter vi og slapper av. Jørgen sover, og Jakop er superfornøyd fordi han har fått lov til å sove på rommet til Jonas.

Ingen kommentarer: