22. mar. 2016

SHOPPING I KRISTIANSAND MED BARN

Modellen Jonas
Jonas venter på Jakop
og Caroline
I dag gikk turen til Kristiansand, og Sørlandssenteret. Jonas hadde spart opp noen penger, og Jakop skulle bruke pengene han fikk til fødselsdagen sin. Hadde egentlig tenkt å reise senest 11.30, men det ble litt senere. Litt fordi Jørgen stod opp rett etter Jon gikk på jobb, og ville sove i 10 tiden, og litt fordi jeg fant ut av at i dag skulle jeg faktisk fikse litt på håret, og ta på meg litt sminke. Håret tok faktisk ganske lang tid. Jeg måtte bruke hårgelé, noe jeg ikke har brukt på 20 år, på toppen av det hele var det v den supersterke typen. Neste gang blir det hårspray som jeg er vant til, går mye fortere da, og kanskje gjøre det litt oftere. Trur faktisk det er over to år siden sist.


Jakop`s Beyblade
Jonas sitt
 Vi kom oss i alle fall av gårde til slutt. Vi parkerte på Sørlandssenteret, og så gikk vi samlet flokk bort til lekebutikken Toys`r us, og en annen lekebutikk som heter noe så enkelt som Leker. På Leker fant Jakop seg 4 små, og en stor Bayblade. Han var veldig fornøyd siden den store var en Pegasus. 

Jakop sitt gevær
På Toys`r us fant Jakop og Jonas hvert sitt gevær. Husker ikke helt hvilket merke. Jonas fant en type ammunisjonsbelte, og Jakop fant en slags oppbevarings sylinder til Baybladene. Jonas kjøpte i tillegg en liten pistol til Jørgen. De var utrolig fornøyde da vi var ferdig, men bitte litt sure fordi de ikke fikk pakke alt ut og ha det med rundt inne på senteret. Det første vi gjorde da vi hadde lagt tingene i bilen, var å finne Peppes for å få oss noe mat. Noe som var helt nødvendig for å få opp humøret på alle sammen. De spiste godt alle sammen, men Jørgen imponerte mest med over ett stort stykke pizza.

Etter mat var det Caroline og min tur til å titte litt i butikkene. Det vil si, jeg tittet litt, og Caroline tittet mye, både for meg og seg selv. Jeg fant meg en bh som blir grei å ha på etter operasjonen. Ingen bøyler, eller andre stive ting. Fikk også kjøpt pysj til Jørgen. Jon kommer til å like de godt. Ikke bare er det maritimt motiv, men en er med glidelås også. Caroline kjøpte forskjellige plagg, men det får du nok en mer detaljert oppdatering hvis du leser bloggen hennes

Vi prøvde å få tak i en litt spesiell innleggssåle til Jonas, men det fantes bare i str. 44/46, og det er jo litt stort liksom. Etter de begynte vi å gå tilbake til bilen. Jørgen var super lei av å sitte i vogna, så han fikk gå selv. Noe som ikke er lett med to overnervøse storebrødre, men vi jagde de først, og så kom vi bak. Jørgen skal jo gjøre som Jonas og Jakop, så når de klatret på noe, prøvde han også, og å holde i handa når vi gikk, var helt uaktuelt. 

Han lever sikkert under mottoet til Jakop. STOR GUTT, KLARE SELV. Vi var hjemme i 21.30 tiden. Ganske så utslitte alle sammen. Jeg måtte på butikken og kjøpe nytt påskeegg til Jakop. Når jeg kom tilbake, fant guttene frem alle påskeeggene og la dem på utsiden. Sånn at påskeharen kan finne de i natt, når han er ute på en av rundene sine for å samle inn påskeegg, så han kan fylle de med godterier. Nå skal jeg finne frem litt godt å putte i eggene, og så må jeg gjemme de, for i morgen skal de gjemmes på utsiden. Chris og Caroline kommer opp i morgen formiddag, og da skal vi ha påskeegg jakt. Gleder meg masse.

Ingen kommentarer: