20. mar. 2016

NYDELIG LØRDAG OG FILM KVELD

 I går, lørdag, var det et nydelig vær. Varmt og nesten ingen vind. Jon, Chris og Samal hadde en tur ut i båten. De fikk ikke så mange fisk, men med det fine været var det nok verd turen uansett regner jeg med. Det var et helt utrolig deilig å holde på ute. 


Chris var oppe for å bone bilen. Han hadde tenkt å både rubbe, og bone bilen på fredagen, men siden det ble mørkt når han var ferdig med å rubbe bilen, måtte han ta det på lørdagen. Chris og Jon hadde seg en tur ned til monter for å hente noe materiale til campingen. Taket skal byttes, og da er det jo egentlig litt kjekt å ha noe materialer å bruke. 


Vi fikk ryddet plenen, og blomsterbedene. Jonas kastet siste rest av sne utover gårdplassen så det kunne smelte fortere. Jeg skrubbet terrassen for sand, mose, aske og makaroni. Hvis du lurer på hvorfor man må skrubbe en terrasse for makaroni er det fordi Jørgen fikk lov til å spise maten selv. Siden det var overkokt makaroni som blir veldig seigt, valgte jeg at han skulle gjøre det ute, og godt var det. Måtte skrubbe ansiktet hans også. Det tok nok litt for lang tid å spise med skje, for det endte med at han gjorde som sist. Stappet hode oppi tallerkenen og spiste som en hund. Ikke det fineste jeg ser, men en plass må han jo begynne. Heldigvis hadde han spist nesten en full tallerken, så da hadde jeg ikke dårlig samvittighet når jeg tok den fra han.

Jeg hentet Jakop hos vennen han hadde sovet hos kl 14. Han hadde kost seg masse, og hatt det kjempe gøy. Han og Jonas lekte endel på utsiden, mens jeg gikk å la meg ett par timer. Da jeg stod opp var det på tide å kjøre avgårde for å handle middag, og begynne handling av godterier til påskeeggene. Fikk kjøpt masse smågodt, og heldigvis ble det halve prisen av hva jeg hadde trodd det skulle bli. Vi skulle en middag som Chris fant på nettet. Det het "Jukse lasagne". Litt rart navn, men det så godt ut og da måtte vi jo prøve. Vi byttet ut Parmesan og mozzarella med vanlig reven gulost siden jeg og Jon ikke liker det, ricottaen byttet vi ut med Cream Fresh tror jeg det var, siden jeg ikke fant ricotta. Da maten nesten var ferdig kom Caroline og Chris opp. 
Vi koste oss, maten smakte nydelig og vi satte på en film. Hobbitene 2. Etter en stund måtte Caroline og Chris hjem for å lufte hundene, slappe av etter en lang dag, og Caroline skulle redigere en vlogg. Ikke lenge etter at de hadde gått, sovnet Jon, Jonas og Jakop på sofaen. Jørgen våknet, men sovnet etterhvert på brystet mitt. Herlig, ikke ofte det skjer lenger så nyter det utrolig mye. Det endte med at jeg så filmen ferdig alene. De var vel slitne etter en lang dag de også.

Ingen kommentarer: