28. mar. 2016

NESET, KINA-BENK OG PÅSKESTEK


Det ble ikke mye søvn på meg i natt. De få gangene jeg nesten hadde sovna, våknet Jørgen, eller Jon snakka i søvne. Høyt. Jeg lurer veldig på hva Jørgen egentlig drømte i natt. Han våknet ikke ordentlig, men hadde en veldig trist gråt, og roet seg bare når jeg koste han i nakken, og strøk han på ryggen. Da han våknet ordentlig i 8 tiden, jagde jeg han og Jon ned i stua. Lå en stund før jeg sovnet, og 3 timer søvn er bedre enn ingenting.


I dag har vi vært på Neset og besøkt Hilde og Ulf. Der er lenge siden jeg har vært der nå, og var deilig å komme ut der. Satser på å ta en helg snart der ute. Det blåste litt, men vogna lå i le så det var ikke så ille der, men på sjøen blåste det godt. Koselig tur, og vi koste oss masse. Fikk tatt ett par bilder, men hadde glemt kamera hjemme så ble ikke den beste zoomen. Fikk filmet også, men det kommer på påske filmen på YouTube.
Jon prøve sitter benken
Da vi kom hjem var det så greit vær at jeg syntes det var på tide å skru sammen Kina-benken. Det tok sin tid, men jeg fikk det til tilslutt. Jon måtte stramme noen av skruene for meg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og den var bedre å sitte i enn det jeg trodde. I kveld hadde vi påskemiddagen, og vi bad Tore opp. Det ble stek, poteter, brun saus, og grønsaker. Kjempe godt. Caroline og Chris kom i det vi skulle spise, men de hadde spist rett før de kom opp, så de orket ikke noe. Jørgen var veldig trøtt, og påvirket av å sove på feil tidspunkt i dag, og i tillegg stilte vi klokken en time frem i natt som var. Merker den timen godt. Selv om han var trøtt var han ikke lett å legge, men det kommer seg nok. Resten av kvelden har vi slappet av. Forbereder meg til i morgen, og prøver å huske alt jeg må gjøre før jeg reiser. Kommer sikkert til å glemme noe, men verden går ikke under av den grunn. Håper jeg.

Ingen kommentarer: