26. mar. 2016

LEGEVAKT OG FAMILIEKOS

Da jeg våknet i dag, var været mye bedre enn det var i går. Jon og guttene skulle egentlig ut med båten i dag, men det ble det dessverre ikke noe av. Jeg hadde ganske vondt i øret, og halsen, så jeg valgte å ringe legevakta siden jeg skal opereres på tirsdag. Tok en tur inn til legevakta i Flekkfjord. Hals og ører så fine ut, og CRP var på under 5, men halsprøven slo ut positiv på streptokokker, så dermed måtte jeg ha en penecelin kur. Ble litt redd for at jeg måtte utsette operasjonen, men etter en samtale med sykepleier og kirurg på gynekologisk i Kristiansand, fikk jeg beskjed om at det gikk greit. Så da er det bare å fortsette å forberede seg mentalt.


Viktig å begynne å trene tidlig
Mens jeg var avgårde var Jon og guttene ute å koste seg. Jørgen elsker hønene, og enda bedre: Se de spise. Tror han kan stå der i en hel evighet å se på. Før de gikk ut tok Jon å flyttet og fikset litt på hinderløypa. Blir nok ikke 100% ferdig før jeg reiser på mandag. Tømmerstokker har vi. Sånn i hovedsak mangler vi et traktordekk, og klatrevegg, og mulig en ting til, men vet ikke om vi får det til. Tiden vil vise. Jonas og Jakop var i alle fall fornøyd, og det er jo det viktigste. Da jeg kom hjem var det på tide å gjøre seg klar til grilling nede hos Samal med resten av familien.

Vi koste oss med masse god mat, og min favoritt potetsalat var der også. Både Jonas og Jakop spiste godt med pølser, og Jakop koste seg masse med kakene. Jørgen spiste litt av hvert, og han fikk smake på en eller annen type krydderpølse, men den kom visst fort ut igjen. Jørgen har funnet ut av at hvis han stiller seg på siden av en tante eller onkel kommer det en eller annen form for mat eller kake. Man kan si han fikk spist utrolig mye. Hugo var også her i dag og det var veldig koselig for det begynner liksom å bli en stund siden. Det har vært en fin dag for alle sammen. Nå er alle guttene i seng, så nå er det bena på bordet i 5 minutter, og så er det sengetid for meg også. Kan ikke sove lenge siden jeg må på apoteket handle litt medisin.

Ingen kommentarer: