5. mar. 2016

Lege i Kristiansand, og tur til Stabekk

 I går var Caroline og jeg i Kristiansand på sykehuset. Jeg var til samtale før operasjonen jeg skal ha etter påske. Visste at det var en litt stor operasojon, men den var større enn det jeg trodde. dett viktigste for meg er at livmoren blir fjernet. De skal undersøke eggstokkene, og ser de fine ut blir de igjen inni der. Finner de noe på de, tar de de ut samtidig. Det var en fin tur, og interessante samtaler med både lege og sykepleier. Etterpå måtte jeg ta blodprøver og røntgen av lungene. Da vi kom hjem hadde jeg ett par timer på meg til å få i meg noe mat, ha snøballkrig med Jonas og Jakop, og pakke tingene til Jakop og meg. 

Jakop skulle på Rikshospitalet, så vi var så heldige at vi kunne være hos Ann Siren og Geir Ivar. Jakop gledet seg veldig til å besøke tante og onkel, og som han sier: De tre kusine jentene. Det var ikke det beste været å kjøre i. Ganske skiftende, og med våte veier ble det litt slitsomt å kjøre, men med lite biler på veien, var det allikevel en grei tur. Vi hadde oss en stopp  i Sannidal før vi kjørte videre, og vi var fremme i 00.30 tiden. Jakop sovnet rett etter Kristiansand, og var bare våken når vi hadde stoppen vår. 
Det var deilig å komme frem, og kunne parkere bilen for ett par dager. Både Jakop og jeg sovnet fort. Jonas sov hos Caroline og Chris, og Tore kjørte han på skolen i dag.

Ingen kommentarer: