8. mar. 2016

IKKE HELT DEN BESTE STARTEN PÅ DAGEN

I dag var det en litt kaotisk start på dagen. Jonas var ikke i form, men drøyde lengst mulig før vi bestemte oss for at han ble hjemme. Jørgen var litt hoven i ansiktet, og så ut som om han hadde feber. Leitet huset rundt, og fant til slutt febermåleren til Jørgen, og den viste helt frisk. Siden han var litt hostete, og snørrete valgte jeg å holde han hjemme. Jakop prøvde å late som om han hadde feber han også, men kom ikke særlig langt med den når termometeret viste 36,9 grader. Så var den saken avgjort. Da jeg skulle ut å starte bilen, klarte jeg å skli på den harde snøen og klarte selvfølgelig å slå kneet på den eneste spisse kanten av frossen snø med stein. Vi kom oss i barnehagen uten noe mere tull. Da Jakop var levert, var jeg en tur på legesenteret for å sette en B-12 sprøyte. Selvfølgelig klarte jeg å skrape opp leggen da jeg skulle inn i bilen igjen. Jada. Kaos i hodet, vondt kne og legg, og sår i rompa. En flott dag, og klokka var ikke mer enn 10.30. Hehe. Vet om andre som har det mye verre enn meg i dag, så skal absolutt ikke klage. 

Da jeg kom hjem etter å ha hentet Jakop i barnehagen, fant jeg ut av at jeg skulle handle middag når Jon kom hjem, for Jørgen var trøtt. Jeg begynte å lure på om Jon jobbet overtid siden han ikke kom, men det var jeg som hadde glemt at det var tirsdag, og at han og Chris skulle i båten en tur før han kom hjem. Kunne ikke vente annet i dag enn at jeg glemte det. Fikk til slutt både handlet, laget, og spist middag. Mens vi ventet på Jon, lagde Jonas kakao, fant frem puter og tepper, pc og film, og så satte han og Jakop seg i sofaen på terrassen og koste seg i sola. De rakk nesten hele filmen før sola begynte å gå ned, og det ble kaldt. Var så koselig å se de sitte sånn sammen. Er ikke så ofte. Ellers har det vært en topp dag.

Ingen kommentarer: