23. mar. 2016

HINDERLØYPE OG BURSDAGSFEIRING

I dag er det onsdag, og Jon sin siste dag på jobb før han kan ta påskeferie. Han sluttet tidlig så han kunne gå ut på Neset for å gjøre ferdig taket. Chris skulle møte han der ute for å hjelpe til så de forhåpentligvis blir ferdig i dag. Her hjemme har vi gjort litt forskjellig. Jeg og Jonas satte oss litt på utsiden for å komme opp med forslag til forskjellige apparater til vi skal ha på utsiden. En slags hinderløype. Jakop satt inne å leite etter Bayblade bane på pc`n min, og Jørgen lå å sov.

Guttene gleder seg til hinderløypa og begynte å finne frem ting vi kan bruke. Dekkene skal nok brukes på en av bilene, så planen er å finne noen gamle dekk. Gjerne noen store dekk så vi kan sette de på høykant så det går ann å krype igjennom. De fikk laget seg en foreløbig hinderløype, og hoppet rundt og balanserte i lang tid. Etter en stund våknet Jørgen, og etter litt mat, kjeks, drikke og bleieskift tok vi også en tur ut. Han elsker å være ute, og er bokstavelig talt over alt. Han har vært oppe ved hønsegården, inne på verkstedet, studert traktoren til Albert. Så hadde han seg en tur opp på siden av verkstedet for å studere de forskjellige delene til traktoren. Etterpå hadde han seg en tur rundt på å å si hele tunet, og det er ganske stor. Så han var veldig sliten da vi gikk inn for at han skulle få seg litt søvn. Var jo litt lurt før vi gikk ned til farfar for å feire bursdagen til Geir. 

Da Jon kom hjem, kjørte Jakop og jeg i full fart ned på butikken. Først gikk vi på Sparkjøp for å finne nye joggesko til Jakop og Jørgen. Jakop måtte ha fordi de gamle gikk i stykker i formiddag, i tillegg var de litt for små. Jørgen måtte ha siden det begynner å bli for varmt med vinterstøvler nå som det er så fint vær. Kjøpte høye joggesko som støtter litt bedre rundt anklene. Litt greit her opp hvor det er ujevnt underlag, og helling på hele tunet. Han får i alle fall trent på balansen. Etterpå  gikk vi inn på Coop Obs for å handle inn litt mat for de neste par dagene. Butikkene er åpne på lørdag, så vi  må nok ha et par ting da.

Da vi kom hjem var det bare å få stelt seg, og komme oss ned til Samal. Geir Ivar fyller år i dag, og siden de var her i Lyngdal måtte det bli et selskap. Hele slekta var der, og vi koste meg masse. Jørgen elsket oppmerksomheten fra alle tanter og onkler, og på toppen av det hele fikk han kaker bare han snudde seg mot en eller annen, sa papp papp (takk takk), og smilte. Fant ut av de er ikke gamle før de skjønner sammenhengen av forskjellige ting. Jørgen gikk rund å sa BUBÆ og var veldig opptatt av en sykebil leke. Onkel Erik hadde på ambulanseuniform siden han hadde vakt på ambulansen. Jørgen satt på fanget mitt og tittet veldig på onkel Erik. Hva er det onkel har på seg? spurte jeg. BUBÆ svarte Jørgen, og gikk for å hente sykebilen. Min søster Siri, og min onkel Asle har også fødselsdag i dag. GRATULERER MED DAGEN ALLE 3


Dagen i dag har vært en aktiv og koselig dag. Nå sitter jeg her og skriver litt. Alle tre guttene i seng. Etterpå er det ut for å ta en kopp kaffe og røyk, før jeg kryper under dyna, lukker øynene, og forhåpentligvis sovner. 

Ingen kommentarer: