8. mar. 2016

Helg og lang tur

Sitter nå å prøver å lage ett innlegg for de siste dagene, men er ganske "tom" i hodet, men får prøve.
Lørdag skulle vi hjem fra Ann Siren og Geir. Hadde tenkt å reise hjem tidlig på ettermiddagen, men veldig lite søvn, og vondt inkludert krampe i det ene benet, gjorde at jeg ventet til kvelden. Vi spiste kjempe god middag før vi reiste. Asiatisk mat i fra en resturant som het Bambus. Jakop fikk prøve seg på spisepinner, og han fikk det faktisk til. imponerende. Tidligere på dagen tulla vi med at Jakop kunne være igjen hos tante og onkel og være med de til Lyngdal når de kommer i påsken. Ikke lenge eter at vi hadde kjørt hørte jeg i fra baksetet: Jeg hadde kost meg hadde jeg vært hos tante og onkel alene, men kanskje alene når jeg blitt litt større. Fine gutten. 

Vi kom oss avgårde i 19 tiden, og turen ned til Sannidal gikk fint, men der begynte det å snø ganske godt. Jakop og jeg stoppet der i mindre enn en halv time, og da vi skulle ut på E18 igjen var bilsporene helt borte. Det ble raskt mye snø på veien, og ingen brøytebil i sikte. Det ble ingen forbikjøring i alle fall. Trafikken gikk i 50-60 km/t i stedet for 80-100. Det var et grusomt føre helt frem til innkjørinen til Dyreparken i Kristiansand. Etter det var det brøytet og saltet helt frem til Lyngdal. Kan si jeg var ganske sliten når jeg kom frem. Pleier ikke ha noe i mot å kjøre på vinteren med snø og glatte veier, men kan ikke huske å ha vært borte i sånt føre. Mulig Jon har, men da har sikkert jeg sovet. 


I går, Søndag, var en rolig dag, jeg fikk sovet litt ekstra, så jeg fikk hvilt litt ut. Søndagsturen vår ble det ingenting av denne dagen. Mye på grunn av været men mest på grunn av Jørgen som hadde feber på fredag og lørdags morgen Like greit å ikke legge ut på tur da, og regntøyet hans lå i barnehagen. Ganske kjedelig å bli våt når man nettopp har hatt feber. Jonas og Jakop var ute å lekte endel, og jeg skulle egentlig være med men nabojenta kom og da ble jeg degradert til tilskuer. Få ta det igjen senere.

Det ble Jon og Jørgen som lagde middag. Jørgen henger gjerne på armen når vi lager mat, og får han lov til å hjelpe til med å røre, eller smake er han kjempe lykkelig. Det ble god mat med bearnaisesaus, ris og kjøttdeig. Caroline og Chris var en tur innom. Kos å se de igjen, selv om det ikke er så mange dagene siden sist.
Jon har det gøy med vann
og Jørgens hår
I dag, mandag, har vært en rolig dag med litt forskjellig små hendelser. Fikk levert Jonas, Jakop og Jørgen der de skulle. Skulle egentlig ett par små ting rundt omkring men hadde glemt ett par ting hjemme som jeg trengte. Det haster ikke, så jeg kan gjøre det i morgen. Jonas ble med en kamerat hjem fra skolen i dag, og han var ikke hjemme før 19.30 Chris var oppe her en liten tur. Han hadde kjøpt noe verktøy, men noe av det var feil, så han skulle avgårde for bytte det, han forsvant fort ned trappa, og kom fort opp igjen. Han hadde nemlig låst nøklene inne i bilen. Fikk jo ordnet opp i det i løpet av kvelden, med god hjelp av NAF. Mens vi ventet på Naf mannen, kjørte vi litt på kryss og tvers alle sammen. 
Jon har laget kul sveis
Jeg kjørte Chris hjem, samtidig som jeg hentet Caroline for å gå på Elkjøp for å hente ut nytt sim kort. Der fant de ut av at det var Jon som måtte være med ned pga legitimasjon og så videre. Så da var det å kjøre hjem, men hentet Jonas på veien. Jeg og Jon fikk byttet, og så satte han og Caroline avsted til Eljøp igjen. Ikke lenge etter ringte Chris og lurte på om vi snart var ferdig, for NAF mannen kom litt tidligere enn ventet. Vi fikk i alle fall orden på det lille kaoset, og kunne bruke resten av kvelden på å slappe av.

Ingen kommentarer: