9. mar. 2016

HATER GIRKASSER OG SLITSOMME DAGER

I natt sov ikke Jørgen mange timene, så når han endelig sovnet rett før 06 var jeg rimelig trøtt. Jon hadde to turer oppe med han, så jeg fikk i alle fall slappet litt av. Jakop var oppe en tur han også med vondt i benet. Men fikk lagt han igjen etter en liten runde med massering, kos og parasett. Rett etter at Jørgen hadde sovnet ringte vekkerklokka til Jon. Jeg var rimelig nervøs for om han ville våkne, men det gikk heldigvis greit. Sov litt lenge, men ikke lenger enn at når vi fortet oss litt kom Jonas seg på skolen før det ringte inn. Jørgen fikk sove til vi gikk, så han fikk frokost etterpå. Da jeg var nesten hjemme etter å ha kjørt guttene i barnehagen, fikk plutselig bilen for seg at 3. giret ikke skulle virke. Må si jeg ble utrolig grinete, så det var ikke mye jeg fikk gjort på formiddagen. Hadde ikke lyst til å kjøre bilen før Jon hadde prøvd den så engelen Tore var å hentet Jonas når han var ferdig på skolen. Jeg kjørte i barnehagen for å hente Jakop og Jørgen når Jon kom hjem, for da kunne jeg bruke Skodaen. Kan kjøre bilen min i morgen så lenge jeg er forsiktig med 3. giret.


Jørgen ville ikke sove ettermiddags luren sin i dag så han var ganske så trøtt når han skulle legge seg i 20 tiden. Satser på at han sover i hele natt. Jeg derimot fikk meg en liten lur. Ble ikke mange minuttene siden jeg brukte lang tid på å sovne, men merket godt at det hjalp likevel. Uansett hvordan de to siste dagene har vært, satser jeg på en fin dag i morgen. Kanskje jeg får gjort noe fornuftig også.

Ingen kommentarer: