11. mar. 2016

ENDELIG LITT NORMALT - OG DRONER

I dag var det endelig en tilnærmet normal dag. Det var faktisk en utrolig deilig start på dagen. Guttene pratet og koste seg sammen, ingen krangling, kledde på seg når de fikk beskjed. Ikke ofte det går så greit og enkelt på morgenene, så nyter det masse når det skjer. Prøvde Caravellen når jeg leverte guttene på skolen og i barnehagen, og fant ut av at det å kjøre en bil uten 3. giret ikke fungerer for meg. Jeg bestemte meg for at jeg kom til å bruke manne-bilen, og satse på at det var nok bensin på bilen. Etter at Jonas hadde gjort leksene, gikk han ned til BF.

Jon hentet guttene i barnehagen, tok en kopp kaffe og en røyk før han kjørte ned for å hente Abelone og Samal som kom hjem fra Spania. Mens han var avgårde koste Jakop og Jørgen seg på kjøkkenet med Bey blade. Det vil si Jørgen prøvde, men det ble Jakop som måtte spinne for han. Etter en liten stund kom Caroline og Chris. Han hadde med seg den nye dronen sin. Den var kjempe stilig. Nesten som en forvokst versjon av den Jonas og Jakop har. 
Tror nok Jon har lyst på en han også, for mens jeg var avgårde for å hente Jonas, og handle mat, kjørte han en av guttene sine, mens Chris kjørte sin, Caroline var en engel og passet Jørgen. De var alle på utsiden når Jonas og jeg kom hjem, men vi forsvant fort inn siden vi skulle ha månedens måltid med gatekjøkken mat. 

Jakop sin drone
I det vi var ferdige å spise, og store og små gutter var på vei ut for å leke med dronene, fikk vi besøk. Jakop og Jonas hadde nesten ikke tid til å hilse, men Jørgen ble superglad for å se farmor og farfar. Tydelig han kjente de igjen. Kanskje ikke så rart når han Skyper med de flere ganger i uka. Koselig å se de igjen, begynner å bli ett par måneder siden. De hadde med noen gaver til guttene, som ble kjempe glade for det de fikk. Etter en stund gikk de, og ikke lenge etter det kjørte Caroline og Chris hjem de også. 


Jonas var litt sur på Jon fordi Jon måtte snakke til han da han hadde røsket løs på en ledning uten å sjekke om den satt fast i mobilen. Heldigvis gikk det bra. Det går over etter en stund. Bortsett fra det syntes jeg guttene har vært tilnærmet lik super snille i dag. Skulle egentlig legge ut et bilde av dronen til Chris, men fikk ikke surret meg til å få tatt et bilde, så får gjøre det i morgen eller lørdag. Har lagt ut ett av guttene sine isteden.

Ingen kommentarer: