2. mar. 2016

ENDELIG KOM SNØEN

I dag tidlig når jeg startet bilen, syntes jeg at lyden fra motoren hørtes litt høy og rar ut, og tenkte at et vindu stod litt åpen, men der tok jeg feil. Da vi kjørte nedover, og akselererte litt hørte jeg med en gang hva som var feil. Jeg hadde fått hull i eksospotta. Irriterende, og veldig bråkete. Følte meg som en dust sånn som den bråkte, men heldigvis fik Jon fikset eksospotta, så satser jeg på at jeg bråker litt mindre når jeg beveger meg rundt i morgen.

I dag var Jonas hjemme fra skolen igjen med kraftig hodepine, så ille at det går ut over magen. Han gikk å la seg når jeg kom hjem fra barnehagen kl 10.15. Jeg vekket han når jeg gikk i 14 tiden for å pante flasker med Caroline, og handle middag, men han hadde sovet litt til etterpå. Han var kjempe fornøyd når jeg kom hjem for hodepinen var mer eller mindre borte. Ikke like fornøyd med at han nå måtte gjøre alle leksene, men lenge siden det gikk så enkelt og raskt. Deilig. 

Jonas og Jakop har hoppet, og turnet rundt i stua i dag. Vist nok fordi de skulle trene på å hoppe fra ting til ting, og lande etterpå. Jørgen syntes det er gøy han også så han fikk lov innimellom, men stort sett ble han i veien, så han var litt i lekegrinda så det ikke skulle gå helt galt.

I ettermiddag begynte det endelig å snø. Jeg har ventet lenge. Bare elsker snøen. Jonas og Jakop har begynt å snakke om vår og sommer, så jeg tror de hadde gitt opp å få mer snø i vinter, men den kom. Det har vel kommet rett i overkant av 20 cm, og det snør fortsatt. Blir spennende å se hvor mye som har kommet i morgen tidlig. Med min flaks, eller fravær av flaks, forsvinner snøen raskt, men håper den ligger i hele morgen så vi i alle fall får en dag til å kose oss, og leke i snøen. Jeg får krysse armer å ben for at den blir liggende i flere uker. Kanskje helt frem til påske, men så er jeg litt optimist når det gjelder snø.
Nå er det sengetid, så da sier jeg god natt.

Ingen kommentarer: