25. mar. 2016

DET GÅR ANN Å HA DET GØY I DÅRLIG VÆR

I går våknet jeg til ett gått og trist vær. Ikke det jeg hadde planlagt., men vi fikk jo vært ute å kost oss likevel. Vi kledde på oss, og gikk ut for å brenne litt kvister og gamle blader vi skulle fjerne så det blir litt finere på utsiden, og lettere å få satt opp den nye hønsegården. 
Gutta i røyken
Guttene syntes det er kjempe gøy å brenne bål, så de hadde det kjempe gøy. Guttene holdt på rundt bålet, og siden det var lavtrykk ble røyken liggende. De løp og gikk inne i røyken,og luktet ganske røkt etterpå. Til slutt måtte jeg be de gå inn, for jeg syntes de hadde pustet inn nok røyk, men kan si det sånn at det var bare var guttene som kom inn å ikke utetøyet. Det ble hengt opp på utsiden så det kunne få luftet fra seg. Orket ikke røyklukt inne. Det var nok på utsiden.
Det var n gang en sandkasse
Kvister og våte blader ryker ganske så mye, så det passet jo fint at det var regnvær og tåke. Jeg fikk raket sammen en god del blader fra den ene skråningen, og plenen, og da dukket det opp mye rart. En slegge, en lekepistol og skudd, og det beste av alt, skruene til benken. Forrige uke bestemte jeg meg for å skru sammen en benk vi har fått av Tor. Tror den kalles for Kina benk. Vi fant ikke skruene, så dermed ble benken bare liggende. Men i går fant jeg de, under gammelt gress og løv. Ble kjempe glad, og hvis det ikke regner i morgen skrur jeg den sammen da. Gleder meg faktisk. Har ikke hatt sånn benk før, og jeg syntes de er kjempe koselige. 


Naboens kyllinger
Det er to ting jeg er veldig glad i å holde på med, brenne bål, og å bruke hageslangen. Høres veldig rart ut, men det er to ting jeg kan klare uten å bli sengeliggende selv om jeg får vondt. Den andre grunnen er at jeg på en måte kutter ut tankene, så jeg får liksom fri i hodet. På kvelden lappet vi av. Farfar, tante Ann siren, onkel Geir Ivar og jentene var oppe en tur. Utrolig koselig. Jeg og Caroline var en liten tur på butikken. Resten av kvelden slappet vi av. 

Ingen kommentarer: