23. mar. 2016

DEN STORE DAGEN

I går var det den store dagen i påsken, for Jonas og Jakop. Tror nok egentlig Caroline og Chris syntes det er litt gøy de også. Det er dagen for å gå på påskeegg jakt. Jakop og Jonas la påskeeggene på terrassen kvelden før, og Jakop er overbevist om at det er påskeharen som hentet eggene på natten, fylte de opp, og at han gjemte de i hagen etterpå. Får nyte oss med den uskyldigheten så lenge det varer. Vi får jo noen år ekstra med Jørgen. Tror faktisk jeg kommer til å holde på til ingen av de vil lenger.

Caroline og Chris skulle være med på jakten, så vi måtte vente til de kom opp. Noe som tok sin tid siden de skulle til Eiken og foreldrene til Chris først. For Jonas og Jakop tror jeg det kjentes ut som en hel evighet, og litt til. Mens vi ventet prøvde vi å finne på ting å gjøre for å få tiden til å gå fortere. Blant annet ble lekegrinden omgjort til hytte, med dyne og puter til å ligge på. Jonas spilte litt på pc, lekte med lego, og lekte i hytta med Jørgen og Jakop. Jørgen klatret rundt i sofaen og hoppet i alle retninger, lekte i hytta og leste bok. Jakop elsker å turne for tiden, og brukte mye av tiden på å klatre, henge og snurre på sprinklene i grinda. Han vet at grinda egentlig ikke er sterk nok, men klarte ikke å la være. Så fort jeg snudde ryggen til, han han der å dinglet. De største problemet er vel egentlig at Jørgen skal gjøre det samme som Jakop, og heldigvis landet han mykt når det gikk galt. 

Jon og mitt egg
Til slutt gikk guttene ut for å ha krig med de nye Air Blaster ,Ultra Rapid Tek våpnene som kan skyte opp til 22 meter.  16 kom Chris og Caroline, og guttene holdt på å eksplodere av glede. Jonas løp ut å gjemte påskeeggene bortsett fra sin egen, den gjemte jeg, og så var jakten på påskeeggene i gang. 
Caroline sitt egg
Alle løp rundt, og til slutt hadde vi funnet alle sammen. Jørgen lå å sov, så han fikk ikke vært med, og Jon var på jobb, så han fikk heller ikke vært med. Alle var fornøyd med det de fikk, til å med Jørgen. Han fikk ikke godterier som de andre. Han fikk et som var stilpasset han sin alder, men det kan du lese mer om det her. Fikk filmet litt, men det vil bli lagt ut på YouTube i slutten av uken, som en film i fra årets påske. Jakop og Jørgen koser seg
med påskeeggene sine
Etter å ha smakt på godteriet gikk Jonas, Jakop, Chris og Caroline ned på plenen og hadde full krig med nye og gamle våpen. De hadde det kjempe gøy helt frem til Jonas ved et uhell traff Caroline rett under øyet. Karoline ble forstålig nok sint siden ho fikk vondt, og Jonas ble lei seg, og samlet sammen så mange våpen han fikk med seg, gikk inn å la seg på sengen og gråt litt. En liten etter gikk Caroline og Chris hjem, og vi andre gikk inn. 
Jørgen sitt egg
Da Jørgen våknet fikk han egget sitt, og ble så glad at han bare stod å lo og trippet en liten stund før han tok en. Fikk Jørgen og Jakop i seng ganske tidlig. Jon kom hjem rett før de la seg. Jeg og Jonas ble sittende å se på en film, men det endte med at vi tok den opp for den var å sent ferdig. Vi hadde hatt en fin dag, og satser på at vi får like fine dager i hele påsken.

Ingen kommentarer: