27. feb. 2016

ENDELIG EN NORMAL DAG

Venner igjen
Nå har alle lagt seg og huset er stille, bortsett fra noen få sutre lyder i fra Jørgen på callingen. Sitter å tenker på dagen i dag, og er godt fornøyd. Alle er friske igjen, og guttene var i godt humør, bortsett fra at Jakop hadde noen minutter med sinne gråt. Det som skjedde var at han som vanlig skulle helt opp i Jørgen, og dermed fikk Jørgen slått Jakop rett ved øye med det han hadde i hånda. Jakop fikk selvfølgelig vondt, men av en eller annen grunn ble han kjempe sint da Jonas lurte på om han kunne se om det var blitt sår, og om han eventuelt trengte noe kaldt på øyet. Det gikk over etter en stund, og han fikk kledd seg ferdig. 


Jonas sin nye klokke
Vi tok oss en tur ned til Alleen. Først var vi innom urmaker/optiker Tønnesen for å se om linsene mine hadde kommet, det hadde de ikke, men de hadde en liggende til det ene øyet. Til det andre øyet hadde jeg en hjemme. Det reddet dagen. Liker absolutt ikke å bruke briller, men når jeg glemmer å bestille nye linser, er det min egen feil. Når vi var der inne klarte jeg å overtale Jonas til å se på klokke. Utrolig nok fant han en han likte. En med tall, timer, stoppeklokke og dato. Noe annet han syntes var stilig var at det er lys som driver klokka. Batteriet blir ladet av all slags lys. Akkurat som Jon sin klokke. I tillegg er den vanntett.


Jørgen er fornøyd med å gå selv,
og ikke sitte i vogna.
Da vi var ferdig hos Tønnesen, gikk vi på kaffen. Jonas valgte pølse og pomfri, men vi andre valgte vafler. Når Jakop nesten hadde spist opp, fant han ut av at han heller skulle bestilt pølse og pomfri han også. Snill som Jonas er, fikk Jakop litt pomfri, og da var det en til som ville ha, og det fikk han. Jørgen elsker å få oppmerksomhet når vi er ute, og var overlykkelig for alle som smilte og sa hei til han. Han prøvde til og med å dele vaffelen sin med noen som gikk forbi bordet vårt. Fikk også handlet noe middag før vi kjørt hjem. Ble ikke så veldig avansert i dag. Pølse og potetstappe. Da vi kom hjem var Chris der. Han holt på å fikse innredning bak i Caddy`n sin, og da ville selvfølgelig Jørgen opp der. Han begynte å gå til Chris mens jeg løp inn med maten. Han snublet på plenen i det jeg kom ut, og da han satt på armen til Chris oppdaget vi at han faktisk hadde klart å få et lite kutt på tommelen. Fantastisk at det går ann. Jørgen og jeg gikk opp en tur for å se til hønene, men han fulgte godt med på Chris samtidig. Plutselig begynte han å prate, og da Chris svart ble han godt fornøyd. Skulle ønske det gikk ann å skjønne hva han sier, for tror han hadde sagt ganske så mye rart. I dag hørtes han litt bestemt ut, så kanskje han sa Chris måtte være forsiktig med saga. Ikke godt å si.Jørgen
Jonas
Etter en stund gikk vi inn, og Jørgen var som vanlig i full fart over alt. Han tok fart og hoppet over armlenet på sofaen, men Chris rakk akkurat å ta han rundt ankelen før han gikk i gulvet. Chris fant til slutt frem mobilen og snapp, og de koste seg masse. Når Jon kom hjem fra jobb hadde de store gutta seg kaffe og røyk mens de beundret bilen til Chris. Vi fikk spist middag, og fant ut a tiden går fort, for plutselig var det under en time igjen til Chris skulle på jobb. 


Jakop sovnet før filmen
var ferdig
Jon og jeg har slappet av og kost oss. Guttene har vært både her og der. Jeg sovnet på sofaen, og det ble kanskje to timer. Jeg er faktisk ikke sikker. Fikk i alle fall kost og snakket litt med alle guttene før de skulle legge seg. Jon gikk å la seg tidlig etter en slitsom uke. Jeg er på vei i seng nå. Det tok litt lenger tid å skrive innlegget enn jeg regnet med. Litt skyldes problemer med å få lastet opp bildene og filmen, det andre var all trappe-trimmen for å gi Jørgen smokk og kosefilla.

Ingen kommentarer: