5. feb. 2016

Torsdag, fredag,og lage film

I går var en forholdsvis rolig dag. Jonas var lykkelig fordi han var frisk når han våknet, og dermed kunne gå på skolen. Han hadde litt vondt i hodet, men det syntes han ikke gjorde så mye, så for første gang på lenge var han ferdig med frokost og påkledning på veldig kort tid. Etter skolen, og lekser, satte han i gang med å plassere ut mini soldater til krig. Han planlegger noe veldig, og plasseringen til hver soldat, har en funksjon. Imponerende hvordan han bruker tid på å få det rett. Sjelden han leker med det etterpå, ofte står det der til han kommer på nye måter å plassere figurene. Han har også vært glad for at både i går, og i dag har Jakop ville leke med han. Jakop til og med Hjalp han å rydde, uten å bli små grinete. Supert.


Jørgen har vært i godt humør de to siste dagene. I alle fall så lenge han fikk viljen sin. Han er en liten herremann, med store meninger om hvordan ting skal være, og et temperament som kommer tydelig frem når det ikke går som han har planlagt. Han er en sjarmør, og full i små rampestreker, men vet godt hva som er lov. 


Jakop går rundt i sin egen verden, og når ting ikke blir som han vil, blir han ofte sur, og sutrete, og har lett for å legge skylden på Jonas. Av og til er ikke Jonas der engang, og når han oppdager a han er avslørt, går verden under, og han griner som om han skulle ha mistet alt han har kjært her i livet. Satser på at det bare er en liten periode. Ellers er Jakop en kosegutt av dimensjoner, og blir veldig fornøyd når jeg kaller han: kosegutten, nusken, og gulleklump. Noe han absolutt er.

I går var det Jon sin tur til å sovne på sofaen tidlig. Det vil si han ventet med å sovne til guttene var i seng. Jon har fått sansen for kjeksen Bixit med sjokolade, faktisk så mye at han har vært å spist i søvne, så nå må vi vente litt før vi kjøper flere, eller rett å slett passe på å spise de opp før vi legger oss. 

Jeg har ikke vært i form i det siste, og har hatt utrolig vondt på venstre side rett under ribbena. Satser på at det er musklene som krangler, men etter at det begynte å bli ille har jeg også blitt akutt trøtt når jeg har hatt mest vondt. Ganske plagsomt, så ingenting av det jeg har hatt planer om denne uken har jeg fått gjort. Hverken malt vinduskarmer, lagt sammen ett ton med tøy, gått tur med Tore. Får håpe det går bedre neste uke. I går filmet jeg noen film snutter som jeg i dag har redigert, klippet, og limt ihop. Er ganske fornøyd siden det er første gang jeg gjør det. Regner med å bli bedre etterhvert. Dere får vurdere selv, men husk første gang, og mobil kamera.
Nå er det snart tid for senga for en sliten, "gammel" sjel.

Ingen kommentarer: