11. feb. 2016

Tirsdag sykehus, og onsdag migrene.

Venterom på sykehuset
Hadde tenkt å skrive dette innlegget i går, men endte opp med å legge meg tidlig på grunn av ekstrem migrene. Den verste på lenge, men det går jo over det også. 
På tirsdag var jeg på sykehuset, og gynekologen. Siden Caroline var født har jeg hatt celleforandringer på livmora som har kommet, og forsvunnet igjen. Så det har blitt ett par biopsier også. På tirsdag ble jeg og legen enige om at nå tar vi like godt vekk hele livmora, så slipper jeg alt styret jeg har hatt de siste årene. De var visst ikke lang ventetid på operasjonen heller, så legen regnet med at innen en måned kulle det være gjort. Blir 2-3 dager på sykehus, men tror jeg overlever det. Jeg pleier å ha med Caroline når jeg har time på sykehuset, men ikke på tirsdag, da ble ho igjen hjemme. Da legen kom  for å hente meg på venterommet, og så at Caroline ikke var der, lurte han på om vi skulle vente til ho kom inn. Han så nesten forvirret ut da jeg sa jeg kom alene. Egentlig koselig, for det viser at det er en lege som bryr seg om pasientene. 


Tore var så super snill, og hentet Jonas på skolen siden jeg ikke var hjemme. Jonas syntes også det er fint når onkel henter. Jeg var hjemme tidsnok til å få henta Jakop og Jørgen i barnehagen, ganske greit så slapp Jon. Deilig når Jon kommer hjem før meg, for da er kaffen klar når jeg kommer. Det ble ostesnitsel, poteter, og smelta smør. Guttene mente de ikke likte det, helt til de skjønte at det var ost og kjøtt. Kan ikke huske sist vi hadde det, og rart vi ikke har det oftere siden alle liker det godt. Halvveis i middagen tar Jon frem selfie stanga, og da var showet i gang. 
Det ble en rolig kveld, eller så rolig det kan bli når Jakop hopper og spretter rundt med sverd og staver, og fekter for harde livet. Til og med Jørgen sov forholdsvis godt. Onsdagen måtte Jonas bli hjemme fra skolen. Begynte med hodepine som til slutt ble så ille at han spydde. Dermed ble det en dag med baderoms besøk, mørke rom, og mye søvn. Han fikk prøve seg litt på pc`n, egentlig for å sjekke hodepinen, men etter noen få minutter orket han ikke mere, og krøp under dyna igjen. Fikk hentet Jakop og Jørgen i barnehagen. Jakop var ikke helt fornøyd med å måtte bli med på butikken, men hjelper at Jørgen var med. 

Jakop har blitt puttet i en
krybbe av hoppeputer
Det ble en enkel middag, med kjøttsuppe, pølser, og baguetter. Jonas kan ikke fordra grønsaker så da han begynte å plukke små biter av gulrøtter av pølsene, begynte vi å tulle om de farlige grønsakene, noe som førte til latter krampe hos både Jakop, og Jonas. Av en eller annen grunn gikk vi over til å finne ut hvilke dyr som lager hvilke lyder. Vi var innom: Gnu, elefant, påfugl, kalkun, frosk, neshorn, og noen andre dyr vi ikke husker. Vi hadde det utrolig gøy. Er faktisk ikke lett å lage ukjente dyrelyder. Jeg og Jonas er veldig sikre på at han lagde riktig lyd til påfuglen, men Jon og Jakop er ikke enig. Får vel ta å google det en dag. De ble tidlig seng på meg siden migrenen kom, men etter det jeg forsto la guttene seg fint. 
PS: Videoen av Jørgen nattevandrer er ferdig redigert.

Ingen kommentarer: