8. feb. 2016

Rent og ryddig rom, sliten kropp, og deilig mat

Været var grått og trist, og det regnet og blåste så vi tok en inne dag.
Før
I går fant jeg ut at jeg skulle få tatt å rydde og skrubbe rommet til Jonas. Lenge siden det har vært så ryddig at jeg har fått gjort annet enn å tørke støv i vinduskarmene, og støvsugd litt sånn overfladisk. 
Det tok veldig lang tid, men det som var den største jobben var å rydde, og å flytte tv, og tuneren. 


Etter
Kroppen min var ikke helt enig i st jeg skulle holde på så lenge uten å ta lange pauser, og protesterte kraftig. Hadde problemer med å bevege meg normalt, og det var ikke godt å reise seg opp når jeg hadde sittet litt på gulvet. 


Jon måtte i båten en tur, og gjorde det når Jørgen sov på formiddagen. Han tok med seg vhf`n hjem for å få ladet den og sjekket den, men endte med at han måtte en tur til i båten siden omformeren lå igjen. Jørgen hadde våknet, men Jonas var snill og passet han, så jeg kunne gjøre meg ferdig.Jonas var veldig fornøyd med resultatet, og sa han ville holde det så ryddig, i alle fall nesten. Vi får se på det, men vet han vil hvis han kan. Som jeg sier til han: Det er bare å leke, men går ann å rydde litt før man begynner på ny lek, og rydde opp før man legger seg. Mye bedre å sove i ett ryddig rom, og mye koselige å våkne. Lettere å holde rent også.
Guttene koste seg i går kveld, for nå var det endelig plass til å leke sloss, og andre leker som krever litt gulv plass. 


I går i seks tiden kom Caroline og Chris opp. Vi var så heldige at Caroline lagde middag til oss. Taco i båt. Bare elsker det, også er det så greit at kylling, grønsaker, ris og ost er ferdig lagt på. Varmer de i stekeovnen til osten er smeltet. Ho lager noen med kjøttdeig også. Caroline er veldig flink til å lage mat, og det smaker like nydelig hver gang, uansett hva ho lager. Etter mat var vi så mette alle sammen at ikke engang Chris orket sin obligatoriske krig med guttene. Når barna var vel i seng, fikk vi tatt første strøket på ytterdøren. Jon tok siste strøket i taket på formiddagen, så nå er taket i gangen ferdig, og det som gjenstår er andre strøket rundt vinduene og ytterdøren. Når vi nesten var ferdige, våknet Jørgen. 
Jørgen var våken flere timer i natt, men det får komme i neste innlegg.

Ingen kommentarer: