19. feb. 2016

Jakop er syk, og Lena til legen

Øreklokker med musikk
er gøy
Som jeg sa i forrige innlegg, så våkne jeg i 03 tiden av at Jakop skreik som bare det i fra stua. Jeg heiv meg rund for å løpe ned, men tydeligvis ikke på rette måten for hofta låste seg. Heldigvis var Jon hjemme, antageligvis hadde Jon våknet mer eller mindre han også, for jeg trengte bare å viske: "Du må ned til Jakop", og dermed fløy han ned trappa. Det som hadde skjedd var at han hadde spydd. Det var første av mange ganger. Jakop og Jon ble værende i stua,, siden det var nærmest badet, og sov på sofaen. Han lå helt sløv på sofaen når jeg stod opp. Fikk etterhvert Jonas av sted på skolen, før jeg kjørte hjem for å hente Jørgen. Da Jørgen var levert, måtte jeg til legen. Fikk svar på ett par spørsmål angående medisiner, tok en urinprøve, og blodprøve for å sjekke litt tilstand på nyrene. Skal levere ny urinprøve på mandag morgen. Satser på at alt er greit, og at det bare er monster muskelknuten, og litt beinhinnebetennelse som gjør at jeg har vondt i siden. 

Da jeg kom hjem lå Jakop på sofaen å sov. Så uskyldig, og nydelig. Hadde bare lyst å ta han opp på fanget og kose litt, men han hadde det best der han lå å sov. Vi fikk oss litt søvn alle sammen. Jon og Jakop på sofaen, og jeg i senga. Fikk hentet Jonas på skolen og kjørt han hjem. Da jeg litt senere skulle hente Jørgen, kom Caroline og Chris. I dag ble Caroline med for å hente, og kan si Jørgen ble både overrasket og glad. Han jublet faktisk, med hendene i været. De er nå herlige disse små. Jon sov når vi kom hjem, så Chris fant ut a han heller fikk komme opp senere for å vise han noe. Tror det var feste til vinsjen til utv`n. Jakop kviknet til i løpet av kvelden, og med mye oppspart energi, hadde vi en propell, som ble full i tull. Vi fant etterhvert ut at vi fikk prøve å roe han ned med ett godt og varmt bad. Da Jørgen fant ut av at Jakop skulle bade, var han rask inn i dusjen. Prøvde å smake på såpa til Jonas, men heldigvis fikk han ikke opp korken. Etterpå prøvde han å dusje seg selv, men det gikk dårlig siden vannet var skrudd av. Det ble til at han fikk bade litt først, og så var det Jakop sin tur til å kose seg. Han syntes nok det var deilig etter å ha spydd hele dagen, for han ble lenger enn han pleier.

På kvelden kom Caroline og Chris opp igjen,og denne gangen var Jon våken. Ellers må jeg få sagt at det kom noe snø i går, men utsiktene til at den blir liggende er ganske liten. Jeg fikk også gjort ferdig filmen i fra helga, og måne turen. Ta gjerne en titt.

Ingen kommentarer: