1. feb. 2016

MONTERING AV MØBLER, OG LITT LAT SØNDAG

Det var noe jeg glemte å fortelle i går. Jakop, og Jørgen hadde kost seg, og hadde hatt det kjempe gøy hos kameraten sin. Jonas hadde også kost seg, og syntes det var fint med litt alene tid med Jon, selv om det ikke var lenge siden Jon ordne noe etter jobb. Jørgen, og Jakop hentet han 17.30. 


Jørgen hadde lagt seg når vi kom hjem, og Jakop ville kose litt i fanget før han skulle legge seg. Da vi gav han beskjed om å gå opp i seng, gikk han inn på rommet til Jonas, hvor de da begynte å fly med dronene sine. Syntes de er flinke med tanke på hvor lite de har flydd med de.

I dag sov jeg lenge. Egentlig alt for lenge, men sånn blir det vel når klokken passerer 05.00, og man enda ikke har klart å sovne. Når man da i tillegg har en mann som lar deg sove kan det bli langt på dagen før man våkner. grunnen til at jeg ikke fikk sove var fordi jeg hadde store smerter etter all gåingen på sørlandssenteret, og Ikea. I tillegg jobber hjernen min overtid på grunn av inntrykk fra omgivelser, og ekstrem konsentrasjon for å holde angsten i sjakk, og ikke få angstanfall. Det fikk jeg sist, et lite ett. I dag var Jonas var nede hos Bernt, og Jakop vimset rundt som han ofte pleier. Jørgen var Jørgen.


Uansett, jeg fikk gjort det jeg skulle i dag, selv om jeg kom meg sent opp. Vi kjøpte jo nytt kjøkkenbord, og benk i går, og i dag skulle jeg montere de. Bordet gikk greit å montere, men hadde nok tatt litt kortere tid hadde hjernen min skjønt at når man har to like deler, som skal stå samme vei, snur man ikke den ene opp ned. Fikk ordnet det til slutt. 


Caroline hjelper
Benken gikk utrolig fort å montere, men det var fordi den skulle monteres nesten helt likt som bordet, Og ja, jeg lærte av feilen med bordet så jeg unngikk å gjøre samme feilen igjen. Må bare få sagt at vi ble veldig fornøyd med resultatet. Deilig med god plass rundt bordet, samtidig som det på en måte virker mindre enn det gamle. Det kan bli 220 cm langt når begge ekstra platene er satt på. Kan ikke klage på det.


FØR
ETTER
Vi fant ut at vi skulle trekke om noen stoler også. Har drøyd litt veldig lenge, men med inspirasjon fra det nye bordet, ble det gjort. Caroline er flink til denne type jobb, og hjalp gladelig til, selv om det ble mumlet noen stygge ord innimellom, men da var guttene i seng så da går det greit. Mens Caroline la på nytt trekk, skrubbet jeg selve stolen, og fant ut at de blir nok malt til sommeren. Er stolt av Caroline som gidder å gjøre dette for oss. Det ser veldig enkelt ut, men er faktisk en pirkete jobb skal man få det fint, så en stor takk til ho.

Mens Caroline, og jeg holdt på med stolene, tok Chris, og Jon en tur ut, men først hadde de en vill krig inne på rommet til Jonas. Jørgen ville også være med, men fikk ikke lov, så han  byttet på å stå å rope på de, og å snike rundt Caroline. Da alle guttene var i seng, slang Jon, og Chris seg på sofaen med beina på bordet, og etter en stund fulgte jeg deres eksempel. Når Caroline var ferdige gikk de store guttene ut å sjekket noe på bilen. I mellom tiden viste Caroline meg litt om hvordan hennes bloggplattform er bygget opp. Ganske likt denne, men noen forskjeller er det. Etterhvert ble det sent, og rett før de skulle gå fikk Caroline vite at onkel Andre` hadde begynt å skrive blogg. 
Blir spennende å følge med. Både han, og Caroline skriver om hvordan det er å leve med psykiske sykdommer i hverdagen, ting de tenker på, i tillegg til hva de liker å holde på med. Jeg elsker denne type blogger som handler om psykisk helse, hvordan leve med det, og hvordan det påvirker livet negativt, men også utrolig nok positivt selv om det er vanskelig å finne når man er langt nede.
Ellers vil jeg bare si at vi har hatt en fin helg.
Blogges

Ingen kommentarer: