14. feb. 2016

LØRDAG, LITT AV HVERT, OG LØRDAGSGODTPå lørdag fikk vi gjort litt forskjellig her hjemme. Jeg fikk skrubbet hønsehuset, og lagt inn masse tørt sagflis. Vannbøtta de har ute hadde fryst, og Jon tok inn bøtta så den kunne tine. Da den hadde stått en stund, tenkte jeg at jeg skulle tømme ut isen, og vaske bøtta. Det endte med at vi gikk fra: bøtte med is, til is-bøtte. Jakop ble helt fasinert, og skal jeg være ærlig, ble nok jeg litt fasinert jeg også.

Jon fikk spylt begge bilene utvendig, og etterpå fikk han ryddet og støvsuget bilene innvendig. Veldig deilig, syntes jeg for da trenger ikke jeg å gjøre det. Ikke det at det var så mye å rydde, men det er så utrolig kjedelig. 


Da jeg hadde vært å handlet tenkte jeg at nå var det virkelig på tide å få lagt sammen litt tøy. Spurte guttene om hjelp, men da forsvant de, men de kom snikende, og krabbende tilbake. Jonas prøvde å gjemme seg under bordet. Grunnen til det, var at nå var brus og lørdagsgodt kommet i hus, men uheldigvis for de stod begge deler bak meg. De fikk tilslutt litt godterier, men ikke uten å hjelpe til. De er ikke noe glade i å hjelpe til med husarbeid, så da de senere måtte hjelpe til med å dekke bordet før middag, var de absolutt ikke fornøyd. De gjorde som de fikk beskjed om, om enn ikke med entusiasme. 
En som var fornøyd med at det kom godteri i hus, bortsett fra meg og Jon, og det var Jørgen. Han var så fornøyd, at det er vanskelig å forklare, så det ble en video istedet, som dere kan se nederst.Jonas og Jakop fikk sloss av seg litt irritasjon, etter husarbeidet, holdt på lenge å sloss om en ball. Helt til Jakop smalt hodet i dørkarmen. Da var det kvelden for begge to. Etterpå var det bare avslapping etter en fin og rolig lørdag.
Ingen kommentarer: