12. feb. 2016

Jonas til legen, og Jørgen i flaskeskuffen

Gøy å skype med farmor og farfar
Jonas var fortsatt ikke frisk i går, så han ble hjemme, og Jørgen og Jakop gikk i barnehagen. Jakop har lyst å være hjemme han også, men som Jonas sier: Ingen har lyst å være hjemme når man har sånn hodepine, og spyr. Fint å være hjemme....hvis man er frisk. 
Jonas og jeg tok en tur til legen i går, og han var enig at det kunne være migrene han har fått. Symptomene var der, og siden det var flere i familien så var det sannsynlig. Siden Jonas ikke var eldre ville han ikke sette en foreløbig diagnose og gi forebyggende medisiner, men han sendte en henvisning til nevrolog for utredning, og skrev at det hastet litt på grunn av  endel fravær på skolen. Vi fikk handlet litt mat før vi gikk hjem. 

Rett etter vi kom hjem fra barnehagen satt Jørgen i sofaen, og slappet av. Plutselig tok han fart og stupte ut av sofaen. Det smalt så jeg hørte det ut, og han skreik noe veldig, men en matbit hjalp godt. Utrolig nok kan vi hverken finne skrap, blåmerker eller kuler.
Middagen ble bare pizza, og Jonas fikk spist endel, men om det var en fordel eller ikke, vet jeg ikke for på kvelden begynte han å spy igjen, og denne gangen var det ikke hodepinen som hadde skylda. Jeg var nede hos Caroline en liten tur etter middag. Vi var å handlet ett par ting, også hjalp jeg ho med å bestille skattekort på nett.


Jakop og Jørgen koste seg og hadde det kjempe gøy med bilen til Jørgen inne på kjøkkenet. Jørgen lo seg nesten skakk når Jakop hoppet og spratt rundt. Han prøvde seg på ett par sprett han også, men ikke like vellykket. Gøy for Jakop at Jørgen ville leke, og ikke bare hoppe, og slå på han. Jakop er så utrolig kosete, noe Jørgen ikke er, så da blir det litt mye kose-mas fra Jakop, og protester fra Jørgen, så absolutt fint å se de leke.

Utpå kvelden hadde jeg fått vasket og satt sammen noen flasker, og latt flaskeskuffen stå åpen mens jeg hentet noe i stua. Hørte Jørgen romsterte oppi der, og da jeg snudde med, hadde han satt seg oppi. Der ble han en stund, og koste seg masse.
Det ble en sen kveld på Jonas siden han nesten flyttet inn på badet i noen timer. Han var ganske sliten, så da magen roet seg, sovnet han tvert. 

Ingen kommentarer: