9. feb. 2016

I går var det våken natt med Jørgen, og Flekkefjord

Natt til i går hadde ikke Jørgen planer om å sove. Han var lys våken, og det så ikke ut til at han enset at det var natt. Han var super våken, og i ett strålende humør. Han holdt det gående til klokka var nesten 4. Fordelen var at han i alle fall var i godt humør, for ingenting er verre enn å være våken med en sur, grinete og trøtt unge. Jeg fikk jo hengt opp noe tøy, og ryddet litt i stua og på kjøkkenet, så noe godt kom det jo ut av det. Legger ut en liten film av det på YouTube en av de neste dagene. Her en en liten smakebit.


Siden han var så mye oppe på natta, fikk han sove litt lenger, så vi kjørte Jonas på skolen når han våknet, og så tok han frokosten når vi kom tilbake. Vi kommer litt sent når jeg gjør det på den måten. Det er jo kos også, for da får jeg litt tid med Jakop, uten Jonas. Jakop begynner på skolen til høsten, så da blir det ingen flere kose morgener, så får benytte meg av de siste månedene som er igjen. Kl 11 var jeg og hentet Caroline, for da var det tid for Flekkefjord og psykolog. Er så urolig godt å se at ho trives, og syntes det er greit å gå der. Har endelig funnet en som virker for henne. Det tok litt ekstra tid, så jeg måtte kjøre rett opp for å hente Jonas 14.15.  Når jeg kom opp var han ikke der, for til en forandring hadde han og BF bestemt seg for å begynne å gå hjemover. Supert det, men hadde vært kjekt å vite så slapp jeg å stå på skolen å vente. Tok en kopp kaffe, røyk og så igjennom lekseplanen før jeg kjørte for å hente Jakop og Jørgen. Vi handlet middag på vei hjem, og da ble det fiskepinner. Noe de alle liker godt. Guttene fant ut at de skulle ta noen bilder av Jakop og Jørgen rett før Jakop skulle legge seg. Jonas spurte om Jakop kunne vise sin gode side, og fikk rumpa. Da han spurte om å se den onde, fikk han hodet. Jeg syntes det absolutt er motsatt. Får satse på litt mer seriøse bilder neste gang. Noen ble fine. Håper å få noen fine av Jonas også, men han er litt kamera sky for tiden. Det ble en tidlig kveld for min del, for var liksom litt trøtt etter å ha holdt Jørgen med selskap på natta. 

Ingen kommentarer: